REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Dumitru Dragomir a vândut un apartament, cu o sumă exorbitantă, unei vedete internaționale

Dumitru Dragomir a vândut un apartament, cu o sumă exorbitantă, unei vedete internaționale

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 15:58 3731

Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai puternici investitori în imobiliare din fotbalul românesc, iar fostul președinte al LPF e non stop pe șantier. Dumitru Dragomir a vândut un apartament cu 1 milion de euro în Pipera, unei vedete internaționale: „Este ceva de vis”.

Dumitru Dragomir

Mitică Dragomir a vorbit despre ultima lovitură pe care a dat-o pe piața imobiliarelor. A vândut un apartament de lux unei mari vedete: „Nu vă spun cine e, că nu am voie”.

Omul de afaceri pensionar mai are încă trei imobile de lux identice: „(Reporter: Care a fost cel mai scump apartament pe care l-aţi vândut?) Un milion de euro! Aici, în Pipera, am patru apartamente cu piscină interioară. 700 de metri pătrați un apartament.

Este ceva de vis. Deja unul dintre cele patru a fost vândut. Este o vedetă internațională (n.r. despre cine ar fi cumpărătorul)”, a declarat misterios „Don Corleone”.

Fiica lui Gigi Becali îi face concurență lui Dumitru Dragomir: „Vine și stă câte o oră jumătate pe șantier”

Alexandra Becali s-a lansat de asemenea în afaceri, iar Dumitru Dragomir e sigur că va da lovitura: „Este frumoasă, deșteaptă şi cu mulți bani. Am învățat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzație… tot așa, cu piscină la etaj.

Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe șantier. Peste 2-3 ani va fi o foame de apartamente de neînchipuit”, e convins fostul conducător al fotbalului românesc.

Teodora Becali construiește de asemenea blocuri de lux în Pipera

„Peste gard” de Alexandra Becali, construiește și sora sa, FANATIK a fost pe șantierul unde Teodora Becali construiește 700 de apartamente și 50 de case în Pipera, pe terenul oferit de Gigi Becali drept cadou de nuntă.

Prețurile unui apartament de două camere în blocurile construite de surorile Becali pleacă de la 89.000 de euro + TVA, în timp ce pentru apartamentele cu trei camere doritorii trebuie să scoată din buzunare cel puțin 112.000 de euro + TVA.

Lucrările merg foarte bine, iar investiția este una considerabilă: „Am estimat investiția totală la aproximativ 40 de milioane de euro și va fi acoperită exclusiv din capital propriu“, a declarat Mihai Teodor Mincu, soțul Teodorei, potrivit fanatik.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saraciile care comenteaza mai jos, sunt ofticati din cauza faptului ca inca locuiesc cu parintii, sau locuiesc in garsoniera cu chirie. Baaaa, saraciilor! Imobiliarele nu isi vor pierde valoarea niciodata!
1
4
Nu e p***t cine cere...Dupa 33 de ani de la Revolutie,Inca mai apare militianul asta cu lectii si profetii! Trist!
7
0
Imobiliarele din Pipera și în general toate imobiliarele se vor prăbuși fiind doar baloane de săpun, investiții făcute cu bani din banca vândute către fraeri finanțați de aceiași banca care speră să le vândă sau închirieze la alti fraeri. Sa terminat. Urmează falimentul.
8
2
In afara de banii altceva nu stii ai 80 anii o sa ei p**a cu tine
13
0
La Maurer merge treaba, singurii care construiesc acum ...
1
5
Nu mai vinde nimic,ași face reclama. O sa o luați la bot.
19
1
O SA TI LE CUMPERE SULEA SPATARU.NICI BANII INVESTITI NU O SA I MAI SCOTI.LA CRIZA CARE VINE.......
24
0
Ba, da vorbiti numai de escroci deastia care trebuiau sa fie in puscarie demult. ANAF, cum isi justifica astia bani investiti in imobiliare? Ca la mai toti investitorii astia seamana a spalare de bani negri. In Constanta, mai toti fostii si actualii consilierii din primarie plus dealde m**e care plang ca ies in minus cu diverse afaceri (furtaciuni) sunt investitori imobiliari, dar, nimeni nu i intreaba de unde dracu au atatea bani. ANAF, huuuo!
26
0
Va urez sa ramaneti cu ele nevandute ciorditorilor ..... ever .... Sunteti niste pradatori ordinari ai tarii noastre .....
27
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436