REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

După aerele condiționate, constănțenii au epuizat și stocurile de ventilatoare. Video

După aerele condiționate, constănțenii au epuizat și stocurile de ventilatoare. Video

Georgiana BOGLEA 22 iulie 2024 | 00:00 316

Ca în fiecare vară, în această perioadă suntem în plin val de caniculă. Toată lumea caută variante să se răcorească. Și cum nu toți își permit achiziționarea unui aparat de aer condiționat, nu au mai găsit sau din diferite cauze nu pot monta unul, o soluție la îndemână, dar cât de cât eficientă este un ventilator. Dar, nici măcar acestea nu se mai găsesc în magazine. Stocurile sunt epuizate.

Dupa aerele conditionate, constantenii au epuizat si stocurile de ventilatoare. Videomagazin Altex​​​​​​

Vara și-a intrat de mult în drepturi și asta am simțit cu toții pe propria piele. Românii care de care mai inventivi, se răcoresc cum pot. De la clasicele variante adică folosirea aerului condiționat sau ventilatorul până la a savura o băutură rece. De asemenea, o variantă demnă de luat în considerare este o baie în mare sau în piscină sau pur și simplu un duș răcoritor.

Dupa aerele conditionate, constantenii au epuizat si stocurile de ventilatoare. Videomagazin Auchan

Cea mai bună și mai eficientă variantă este folosirea aparatului de aer condiționat, dar cu siguranță este și cea mai costisitoare. O altă variantă răcoritoare este folosirea unui ventilator. Deși nu este la fel de eficient ca un aparat de aer condiționat, ventilatorul oferă totuși o atmosferă cu câteva grade în minus.

Dupa aerele conditionate, constantenii au epuizat si stocurile de ventilatoare. Videomagazin Flanco

Având în vedere temperaturile ridicate din termometre, românii au dat iama în magazine și după ce au epuizat stocurile de aparate de aer condiționat, nici măcar ventilatoare nu se mai găsesc. 

Dupa aerele conditionate, constantenii au epuizat si stocurile de ventilatoare. Videorafturi goale

Dacă la aparatele de aer condiționat mai existau șanse ca acestea să vină pe comandă, iată că ventilatoarele nu se mai găsesc deloc în magazinele de profil. Până la următoarea aprovizionare rafturile vor rămâne goale.

Dupa aerele conditionate, constantenii au epuizat si stocurile de ventilatoare. Video

Așa că pentru cine nu s-a gândit din timp să își cumpere aparatul mult dorit pentru a face față căldurii nu rămâne decât să înfrunte căldura sau să se răcorească prin metode mai tradiționale cum ar fi savurarea unei înghețate, a unei băuturi reci, deschiderea ferestrelor sau, pur și simplu, o baie răcoritoare.

Cât consumă un ventilator?

Un ventilator consumă în medie 50 wați pe oră. Consumul de energie a unui ventilator variază în funcție de dimensiunea și tipul ventilatorului. Vestea bună este că un ventilator are consumul mai mic decât un aparat de aer condiționat.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699