REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

După ce a ajuns un simplu cetățean... Daniel Georgescu, tras pe linie moartă de PSD?!

După ce a ajuns un simplu cetățean... Daniel Georgescu, tras pe linie moartă de PSD?!

Virgil STOIAN, M.P. 14 septembrie 2023 | 00:00 6109

Demisia lui Daniel Georgescu, de la Administrația Canalelor Navigabile, a venit total neașteptat pentru toți cei care credeam că nu va fi înlăturat, prea curând, din poziția pe care o ocupă de ani buni. Deși Georgescu a invocat anumite probleme personale care au condus la această decizie, ei bine, prin cercurile politice se zvonește că a fost lucrat și că, de fapt, demisia ar fi fost impusă de la vârful PSD-ului, urmând ca Daniel Georgescu să fie tras pe linie moartă. În replică, Georgescu zice că are o relație bună cu șeful său la nivel de partid. Așa să fie, oare?!

Dupa ce a ajuns un simplu cetatean... Daniel Georgescu, tras pe linie moarta de PSD?!Daniel Georgescu

Daniel Georgescu și-a motivat demisia de la vârful ACN și, după cum bine ne-a informat pe toți, problemele personale l-au scos din scenă. Însă, umblă vorba prin târg că, în realitate, lui Georgescu i-a expirat mandatul și că nu a mai fost dorit la conducerea companiei, așa că i s-a făcut vânt. De către cine? Greu de spus, ușor de ghicit!

Georgescu: Stroe a insistat să nu plec!

Georgescu, însă, nu crede o așa grozăvie, și nici că PSD se pregătește să-l pună pe linie moartă, așa cum se zvonește, și spune că însuși Felix Stroe l-a rugat să nu plece de la ACN și că are în continuarea sprijinul partidului, urmând să se hotărască dacă va fi candidatul PSD la Primăria Constanța. „Am niște probleme și s-ar putea să trebuiască să plec la București. Am în familie pe cineva cu probleme de sănătate. Am avut o discuție cu Felix Stroe și i-am spus că aș dori să fac pasul ăsta, iar el a insistat să nu plec și de la Consiliul Local. Știu că sunt băgat și eu în măsurători, mi-aș dori însă vedem ce va ieși. Eu nu am simțit din partea lui Felix Stroe sau a organizației PSD că m-ar trage pe linie moartă, ba din contră chiar au fost alături de mine în această perioadă.“ Daniel Georgescu a transmis că dorește să candideze la fotoliul de primar: „Eu mi-am exprimat dorința să candidez la primărie, Felix Stroe a zis că mă va băga, dar nu știu cum o să se facă alegerea candidatului. A ieșit un prim sondaj, trebuie să se discute la nivel național, iar după aceea să se ia o hotărâre. Tot ce se aude că am fost lucrat și alte prostii nu este adevărat. Felix Stroe m-a rugat până în ultimul moment să nu îmi dau demisia de la ACN.

Dupa ce a ajuns un simplu cetatean... Daniel Georgescu, tras pe linie moarta de PSD?!ACN

În privința zvonurilor că mai mulți angajați și-au dat demisia odată cu el, Daniel Georgescu a infirmat și acest aspect: „Am să fiu lângă Florin Goidea să-l ajut cu acte și cu ce mai trebuie. Eu îl cunosc pe Florin Goidea, am colaborat cu dânsul, mi se pare un om destul de deschis. Din ce am înțeles eu are mult de lucru. În privința zvonurilor că și-au dat demisia oameni din echipa mea, nu e nimic adevărat. Din ce știu eu la ACN sunt 4 directori. Eu am rămas deocamdată pe un post provizoriu, dar nu a mai plecat nimeni. Poate a mai ieșit cineva la pensie. Echipa mea e echipa ACN-ului, aproape toți oamenii de aici au 25 de ani de activitate în cadrul companiei.

În concluzie, nu ne rămâne decât să așteptăm și îl credem pe cuvânt pe Daniel Georgescu. Însă, niciodată nu iese fum fără foc!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cata usurință în Constanța un astfel de individ daniel georgescu modest, needucat, malai mare, fost bucatar si servitor la nicusor constantinescu ajunge director la canale navigabile (de unde pana unde?!) și culmea, mare mason (aveam o parere mai buna despre ăștia!). Gasim astfel de exemple peste tot în Constanța.
11
0
Așa crezi sau asa vrei?Stăpânul stoe zice ce si cum.Am pregătit și un obelisc pentru el.Restul,voii,sunteți rest.Noi,cu el in frunte am creat universul.Al nostru,da i univers .Paranteza,de ce te roade mult puterea?Ca o vrei.
3
0
nicoletooo stai sub masa, ca acolo e locul tau.
3
0
fina lui Stroe este presedinta consiliului de administratie de la acn adica bumbac de la sanatate asa apare pe site
4
0
Ori esti p***t ori esti p***t. Deci esti p***t. Nu stroe ti-a cerut sa pleci, ca esti catelul lui, ci mai de sus s-au saturat de prostia si de lichelismul vostru. Sa speram ca dispare si curvistina de la CJ, nevasta-ta. Dar avem o curiozitate. Ai spus ca pleci la capitala, ca ai o ruda bolnavioara (o fi amanta cu care erai la restaurantul turcesc) si de aceea nu mai stai la Cta. Ce te faci daca iesi primar (hahaha si Doamne fereste!), atunci nu mai conteaza ruda bolnava sau se face bine intre timp, sau poate chiar crapa. E crezi p****i, mai picolo de doi bani?
8
3
Un mason sef pe Constanta agramat care a ajuns sus si vrea si mai sus dar sa nu cumva sa ajunga la beci pentru ca aripile c****i se frang cand ajunge prea sus
23
1
A dă din casa că n-ai făcut ce a făcut APC și a venit Gouda să-ți arate cum se face,să-l vedem,că la APC ia ieșit prin prostia privărilor din pilotaj.
2
0
Masoneria este o adunatura de betivani care fug de acasa de la neveste sa se imbete cu fratiorii. Bosketarie si degradare asta e masoneria. Au aju d masoni toti betivii de mitieni si makkedoni anal.fabeti. Vai de pla voastra de borketzi.
28
1
PSD NU EXISTA. A FOST DESFIINTA, PSD NU EXISTA! Votam USR sau AUR !
15
1
Ce masonerie la constanta, doar lepre si betivani , uite cine ii conduce , spagarul asta betiv.
30
1
Daniei georgescu este inca sef la masonii de in Constanta desi a fost bucătar Mai e unul pe langa el care a fost ospatar. vai de masonii din Constanța!
30
1
Inca unu facut bolnav de combinatorul Danut Vorbe Dulci nu de alta dar batausul de babe si copii de pe plaja (H.Constantinescu) si-a anuntat candidatura la primarie !
9
2
Ce salariu avea Georgescu ca sef la ACN?
6
1
Dle s****n, informati-va mai bine!
1
0
Oare?
1
0
mai devreme am comentat situatia de la damen. ce scoala de partid are georgescu? ce calificare are stroe?
13
0
Perioada lunga in care acest bucataras semidoct a ocupat functia, ne cam arata cat de putred e totul in acest judet.
23
4
TE IUBESC SI TE RESPECT DANUTZULE
3
10
Stroe pune l pe asta la primarie , asta a ciordit la acn , dar a avut protectie de la procuratura curtii de apel, au furat impreuna. Sa vezi ce o sa ciordeasca la primarie
20
2
Cine dracu mai este si mosul asta cu fata de cub
30
1
Votam, Daniel Georgescu , PRIMAR al CONSTANTEI !
6
39
In spatele fiecarui barbat demis este o amanta nemultumita.
25
3
GRINDEANU NU L HALEȘTE DELOC ABSOLUT DELOC PE STROE SI FACE NUMIRI SI DESTITUIRI ÎMPOTRIVA LUI, DE AIA ÎL TINE LA ANR PE CARICATURA DE LAURENȚIU DUMITRACHE PENTRU CARE A INTERVENIT SI BODE SA L MENȚINĂ IN FUNCTIE
23
3
Decebal va fi canditatul psd la Constanta
15
24
Sanki, stroie s-a rugat de el. Moft, o baga pe nevasta lui marinika de la osim in locul lui. Cum care marinika, soferul lui stroie.
29
2
Gabriela iorgovan, la omorat l amuras acum aproape tea ingenucheat si p tine, o sarlatana maree otrava
7
1
Dumitrache Ion Cleptoman dupa ce a furat de la Canalele Navigabile i-a facut de petrecanie lui Georgescu .
21
5
Te respect si te iubesc, Danutz !
9
23

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016