REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

După ce a fost suspendat, fostul consilier local Nicolae Ciocîrlan a pierdut procesul cu primăria Limanu

După ce a fost suspendat, fostul consilier local Nicolae Ciocîrlan a pierdut procesul cu primăria Limanu

Virgil STOIAN 2 noiembrie 2023 | 00:00 2462

Mandatul consilierului local Ciocîrlan Nicolae din Limanu, ales pe listele PER, a fost suspendat ca urmare a lipsei nemotivate la mai mult de 3 ședințe ordinare și/sau extraordinare consecutive ale consiliului, desfășurate pe durata a trei luni calendaristice. Nu sunt singurele probleme cu care se confruntă politicianul, acesta având probleme și în afaceri. Bărbatul, prin firma Vânt Vamă, a fost chemat în judecată, de către primarul din Limanu, pentru a desființa lucrările realizate în mod nelegal, fără a deține autorizație de construcție, în Vama Veche. Pe 5 aprilie 2023, Judecătoria Mangalia a dat câștig de cauză primarului din Limanu, firma Vamă Vânt fiind obligată să desființeze lucrările, sentință rămasă definitivă prin hotărârea Tribunalului Constanța, din 24 octombrie 2023.

Dupa ce a fost suspendat, fostul consilier local Nicolae Ciocirlan a pierdut procesul cu primaria LimanuNicolae Ciocîrlan

Firma Vânt Vamă a fost sancționată, pe 9 martie 2020, pentru că pe terenul aparținând lui Ciocîrlan Nicolae s-au găsit lucrări de construire neautorizate, care constau în platformă de beton, în suprafață de aproximativ 200 m peste care s-a edificat o construcție de 200 mp, pe structură metalică placată cu panouri tip sandwich cu fațadă din spațiu. Pentru că între proprietar și firmă a existat contract de comodat, construcția aparține societății. Firma a fost amendată cu 20.000 de lei, precum și desființarea lucrărilor de construcție și aducerea terenului la starea inițială.

Dupa ce a fost suspendat, fostul consilier local Nicolae Ciocirlan a pierdut procesul cu primaria LimanuNicolae Ciocîrlan

În anul 2017, firma lui Ciocîrlan a solicitat în baza contractului de comodat eliberarea certificatului de urbanism în scopul construirii unei vile turistice P+2E, cu spațiu alimentație publică. Prin certificatul de urbanism emis de Primăria Comunei Limanu s-a comunicat că autorizarea investiției propuse nu se poate face decât după aprobarea unui PUZ, întrucât solicitarea vizează modificări ale prevederilor documentației de urbanism aprobată la acel moment.

Cu toate acestea, societatea nu a întocmit un PUZ necesar autorizării construcțiilor solicitate și nici nu a solicitat un alt certificat de urbanism pentru o altă construcție, pe teren existând în continuare o construcție în regim de înălțime parter cu destinație spațiu comercial, denumit „Market peste Noapte”.  Pentru aceste considerente, magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să oblige firma Vânt Vamă la desființarea lucrărilor și aducerea imobilului la starea inițială. Sentința a rămas definitivă, prin decizia Judecătoriei Constanța, din 24 octombrie 2023.

Dupa ce a fost suspendat, fostul consilier local Nicolae Ciocirlan a pierdut procesul cu primaria LimanuMarket Peste Noapte

Date despre firma Vânt Vamă

Firma Vânt Vamă a fost înființată în anul 2016, având ca principal obiect de activitate restaurantele. Administrator, unic acționar și beneficiar este Nicolae Ciocîrlan. Pe anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 7.731.430 lei, un profit de 1.919.974 și datorii de 945.240, cu un număr mediu de 38 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnu’ ,,nu conteaza” pai exact asta a fost Ciocarlan..ospatar si servea si ciorbă…mai usor cu pianu pe scari”…stai ca doar incepu…urmește’..sa zice gura lui cum fu cu Boița,cum fu cu Bărbat..?!…de aștea…cum fură cu casa dă marcat…cum vinde ce vinde pă la magazinuri noaptea…făina aia speciala adusa de Mandea da pin Spania …dastea
0
0
Verificati mai acurat inainte sa puneti titluri de genul. Demisia lui este inregistrata inaintea suspendarii. Ati ramas fara stiri la redactie? Verificati totusi inainte si nu mai scrieti dupa dictare . Mai facem si noi jurnalism sau servim articole precum ospatarul ciorba?
0
0
Băi dacă vă mai legați de neamul Ciocarlan va sparg n ati auzit de Fane de Doctoru ? Cand dadeam noi femei la produs voi stateati la coada la TV Goldstar... și bagati la Caritas
2
2
Ciocarlane,cand te mananca in C ur se gaseste unul sa te scarpine…tu esti evazionist,ilegal peste tot cu toate spatiile si latri ca b oul ,te au inebunit bani…ai construit Bizantinul pe naspa,ai magazinele pe naspa,si te dai la caine fara baț?!!gustere flausat…apropos ..iti mai poarta Cristea sambetele..!?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510