REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

După ce a instigat năvodărenii la violență, și-a cerut scuze „la domni polițiști“

După ce a instigat năvodărenii la violență, și-a cerut scuze „la domni polițiști“

Replica API 28 mai 2022 | 00:30 3155

Un nou ”fenomen” pare să acapareze mass media. Este vorba despre persoane care, din spatele tastaturii sau al unei camere web, fac pe zmeii și amenință polițiști, sau instigă lumea la violență, fără a se gândi la consecințele faptelor lor. Este și cazul lui Andrei Nicolae, din Năvodari, care, supărat pe Primărie, a încercat să adune năvodărenii și să dea buzna în instituție. După ce și-a dat seama de gravitatea faptelor sale, bărbatul a încercat, pe aceeași rețea de socializare, să își ceară scuze oamenilor legii și să retracteze tot ce a spus însă s-a ales cu dosar penal pentru instigare publică.

Andrei Nicolae, un tânăr fotograf, nemulțumit de poliția locală din Năvodari, dar și de Primărie, a chemat oamenii, pe un grup de socializare de pe platforma Facebook, să se strângă, să se înarmeze cu lopeți și alte arme albe, și să dea navală în Primărie pentru a le da o corecție celor de acolo. Doar că... ghinion. Postarea a fost văzută și de oamenii legii care s-au sesizat în acest caz și i-au făcut tânărului teribilist un dosar penal. Andrei Nicolae a postat un alt mesaj în care își cerea scuze: ”Aseară am făcut o postare în care îmi exprimam nemulțumirea față de poliția locală și de conducerea orașului, în care instigam la violență. Prin postarea asta vreau să îmi cer scuze pentru scăparea mea de ieri și să anunț public că nu voi face nimic din ce am specificat în postarea anterioară. Lucrurile se pot rezolva și fără violență. O zi bună“, lucru care pare tras la indigo cu cazul lui Spartacus Idolu Fetelor, bărbatul care după ce amenințase Poliția pe Facebook, după intervenția acestora, a postat deja celebrul mesaj „Âmi pare rău la domni polițiști“. Astfel, zmeul s-a transformat în mielușel speriat fiind de dosarul penal întocmit de oamenii legii împotriva lui.

Nu este prima persoană din Constanța care se revoltă împotriva autorităților pe rețelele de socializare, de-a lungul timpul existând mai mulți ”zmei„ care s-au dat viteji din spatele tastaturii. Astfel, un bărbat din Constanța, poreclit Glonț, cu aere de interlop, a postat un video pe Facebook, în care a înjurat și amenințat un polițist de la Secția 5, la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Și acesta s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, iar ulterior s-a dovedit că lucrase ca escortă masculină.

Glonț, ridicat de polițiști

Citește și Dosar penal la Năvodari: un tânăr a vrut să facă ravagii în Primărie

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mai e si bulanu a**a r**t de foame? Fotografu plii
1
0
Virgile te mai tine curul ? Toti care citesc replica de cacat flecmatiil pe Virgil Stoian
0
0
Adevarul este ca o ,,instigare'' la omenie,bun simt,cultura,nu prinde. Societatea in ansamblul ei,de sus p**a la cel mai de jos ins este grav afectata de dezumanizare si deculturalizare intretinute chiar de media. Promovarea subculturii ,a celor dilii ,a stoarfelor si derbedeilor ,marginalizarea valorilor adevarate,da senzatia ca josnicul este modelul de urmat,agresivul e ,,cool''.
0
0
Andrei Nicolae un gay pasiv platitor cu datorii la intretinere
1
0
Vine vara prostule . Acum cu o ridichie , o bucata de branza , o ceapa . Te descurcai . Caldura gratis . Faceai pe smecheru la iarna cand era mai greu bulangiule . Va duceti in parnaie sa va ardeti in gaoz .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768