REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

După ce a PIERDUT SENATUL, George NICULESCU spune că NU se ÎNTOARCE la PREFECTURĂ

După ce a PIERDUT SENATUL, George NICULESCU spune că NU se ÎNTOARCE la PREFECTURĂ

Replica API 10 decembrie 2020 | 00:01 5838

George Niculescu, candidatul PNL Constanţa la Senat, nu intră în Parlament nici după redistribuire. Acesta a transmis un mesaj constănţenilor pe care îi asigură că va munci, în continuare, pentru ei.

"Încep să se așeze lucrurile, după niște alegeri parlamentare atipice, în care ne-am confruntat cu un absenteism fără precedent. Tocmai de aceea, votul fiecăruia dintre voi a cântărit și mai mult. Cu toate obstacolele, denigrările, mesajele pline de ură și dezinformare, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, în județul Constanța. La nivel național, va fi forța politică în jurul căreia se va forma un Guvern în care toți românii își pun speranța. Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat!

PNL Constanța va trimite în Parlamentul României cinci oameni capabili (patru deputați și un senator), colegii mei, oameni care vor lupta pentru binele Constanței, dar și al întregii țări. Din păcate, din cauza sistemului de redistribuire, nu am ocazia să vă reprezint în Parlament pentru următorii 4 ani. Chiar dacă este frustrant să știi că ai muncit zi și noapte, că ai avut, alături de colegi, cel mai solid program, voi accepta situația cu demnitate!

Asta nu înseamnă că voi ceda! Voi fi același George Niculescu, omul plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ. Indiferent de ce poziție voi ocupa, în perioada care urmează, rămân dedicat valorilor liberale și voi fi un sprijin pentru colegii mei primari, consilieri sau parlamentari.

Rămân aproape de voi! Vă doresc, tuturor, multă sănătate!", transmis Niculescu.

Nu revine la Prefectură

Întrebat dacă revine la Prefectură, acesta a declarat că nu, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fii linistit ginerica. Hotelul din Neptun este gata chiar daca tu vrei sa speli masini, spalatoria auto am inchis-o. Bum Bum tinere !
3
0
Cocargeanu, vicele sef.. are birou in piata Ovidiu. Nu da buna dimineata la oameni. Asa l-a invatat masa.
1
0
Ce il mai pupati in cur pe looser-ul asta. Va sponsorizaza socrii lui Niculescu ca voi sa stati la cald si sa scrieti numai articole pro, sa nu cumva sa ramaneti fara job astia de la replica ca dracu va angajeaza in alta parte
11
0
Numai hateri pe aici, usr isti nenorociti.... baiatu cat a fost la prefectura chiar a facut lucruri exemplare si chiar a tinut epidemia in frau... pacat de el ca nu a iesit senator, chiar aveam nevoie de oameni ca el in parlament.
3
32
Te rog,nu munci pentru noi! Stai,odihneste-te,fa ceva cu viata ta! Uite,daca vrei,iti inchiriez o taraba sa vinzi branzica,sau ce vrei tu,numai sa faci altceva. Orice altceva,te roooog !
29
2
special pentru tine nu am mers la vot....imi pare rau doar atat...ca au intrat looserii de la deputati ....toti la sapat santuri, acolo meritati
23
0
Ai primit ce meriti cacat inganfat ce esti, de pe 6 dec esti dupa virgula hahaha
22
0
Nui nici o pierdere ca nu ai prins un mandat in parlament,un lingau mai putin,esti tanar si poti munci fara probleme,mai lasati ciolaniada mafiotilor.
20
0
Om de paie,ne-au umplut judetul de carantinati in primavara si el a luat pozitia ghiocelului! Are ,,coloana vertebrala " ca o meduza,candida pt.a sustine interesele altora,ceva gen Fagadau la primarie!
19
0
Nu i nimic, looser. Ai timp de geografie.Ia o carte de gimnaziu si invata localitatile din judet. Ca daca pupi bine , iti mai scapa sefii vreo sinecura pe bani de la stat.
18
0
Cu Mariana Mitra pe locul 4 normal ca ai pierdut! Ce voiai? Sa mediteze tot electoratul?
17
3
Locul 2 la Senat parea mai mult decat eligibil. Senator parca suna mai bine decat deputat. Cand esti prost, si tu chiar esti, stai acasa. Te-au facut golanii de Bola si Crusoveanu, de pe locurile 3 si 4 la deputati. Rand de tine si curcile la cat de mare perdant esti. Mie mi se face chiar mila cand te vad asa in chinuri. In viata ce dai aia primesti.
22
1
Ce mare pierdere! Ne vor lipsi marile realizari ale sale!!! Un om super competent... de fapt un alt politruc incompetent obedient
18
1
asta e ala care isi trecuse in realizarile mandatului sau de prefect ca a reusit sa opreasca oamenii sa mearga la Inviere? Un penibil
18
1
Bine ca aruncati cu noroi in el! In perioada madatului sau de prefect , C ta nu a fost focarul nr in tara! De ce oare o data cu predarea mandatuli catre uratu ala s au inmultit cazurile? E usor sa lovesti intru un om dar sa nu pui in balanta si realitatea de azi!
2
28
Bai pulifriciule, analfabetule functional, incompetentule, invata sa vorbesti in limba romana si pe urma propune-te sa lucrezi in slujba mea si a altor constanteni. Mai lasa-ne ca si asa ne-ai intoxicat cu prostia, tupeul si pilele tale machedonesti. Cum circula un meme "i-am batut de s-au cacat pe noi"...ati castigat? Ce ma? Poate cupa cu kkt. Atat de prost esti ca nu iti dai seama ca ati pierdut?
21
0
Ada cum ai intrat, adica facut functionar in mod ilegal, in 5 minute, de catre partid, tot asa ai iesit, ca o javra, insa dat afara de catre oamenii pe care i ai sfidat tu si partidul tau de rahat
18
0
Lasa Niculescule ca e bine, doar tu ai spusca PNL la nivel national a scos un procent bun. Ha ha ha.
19
0
papagalul a ramas pe dinafara , stai linistit ca iti gaseste si tie loc caldut pe undeva !
21
1
Nici nu merita! Un catelus facut functionar in 5 minute pe pilele pnl
36
1
Au grija socrii de ei, nu le plangeti de mila
28
1
vedeti un flacau tanar cu par sur adunand peturi in pungi galbene sau albastre sa stiti ca el munceste pentru voi constanteni si pentru o planeta mai curata fara plastice
29
2
mwereplica!!!!sclaveti imputiti,cata reclama ati facut pt pokemonu asta!!!
29
4
Poate isi revine acest arogant si impostor din betia functiilor. Nici buna ziua nu era in stare sa spuna. Baietii de bani gata.
37
0
bine ca nu a intrat nici fata lui tata Eba -analfabeta si hotul-hotilor, combinatorul sef din Prefectura Constanta, Palaz infractorul, poate acum DNA si ANAF se va ocupa si de el
44
0
Un lucru bun ca am scapat de impostorul asta.
39
4
Ce sa mai zica si el, ii gaseste taticul ceva de facut.
33
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620