REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

După ce a scăpat de puşcărie, s-a reapucat de sculpturi în... nisip!

După ce a scăpat de puşcărie, s-a reapucat de sculpturi în... nisip!

Replica API 2 iunie 2022 | 00:00 4028

Claudiu Giorson Belecciu, condamnat la 8 ani de închisoare, în 2017, a fost eliberat condiţionat din puşcărie. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Brăila. Acum se bucură de libertate, s-a reapucat de sculpturi în nisip - mai vechea lui pasiune, dar petrece mult timp şi cu familia. Însă, din peisaj nu lipsesc nici miştourile prietenilor, care i-au comentat la o fotografie: „Ai ieșit de la temniță și te-ai dus la ocnă!!! Petrecere frumoasă!”

Claudiu Giorson Belecciu

Claudiu Giorson Belecciu se bucură de libertate de la finele anului 2021, atunci când Judecătoria Brăila a decis eliberarea sa condiţionată. Amicii îi spun că a îmbătrânit mult, făcând glume de genul: „Zici că eşti viu”.

Aşa cum este precizat mai sus, un alt amic a comentat „Ai ieșit de la temniță și te-ai dus la ocnă!!! Petrecere frumoasă!”, fiind vorba de o fotografie în care Belecciu era cu mai multe persoane în vacanţă, vizitând o ocnă.

Belecciu a vrut să se arunce în aer când a fost condamnat definitiv

Amintim că Claudiu Giorson Belecciu a fost săltat de oamenii legii din Constanţa, miercuri, 29 martie 2017, în timp ce dădea un interviu. El fusese condamnat la 8 ani cu executare de către Curtea de Apel Constanţa, măsură ce i s-a părut nedreaptă, motiv pentru care a anunţat că se va arunca în aer, cu tot cu maşină, în faţa clădirii instanţelor. Numai că poliţiştii erau deja pe urmele lui, astfel că l-au găsit numaidecât. A fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde celula sa i-a fost păzită în permanenţă şi asta pentru că bărbatul a spus că se va spânzura.

Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, în 2014, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator era Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concubina acum p***a la Emil Palade
0
0
Daca omul isi vede de treaba lui de ce trebuie sa arunce o ziarista de 2 bani cu noroi
0
0
Daca nu erau ei, erau altii. La cate tarfe sunt in orasul asta ,trebuie sa le coordoneze cineva....Pana nu se legalizeaza afacerea asta , asa va fi mereu !
0
0
La fel ca si bosanceanu, proxenetism si dupa un an , liber. Sa tot traiesti in Romania.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768