REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

După ce l-a inundat vecina, i-a căzut și tavanul „în cap”. Video

După ce l-a inundat vecina, i-a căzut și tavanul „în cap”. Video

Replica API 9 iunie 2022 | 01:03 3089

Theodor Munteanu, un român plecat de peste 40 de ani din România, întâmpină probleme în a-și renova casa. Acesta deține o casă pe strada Mercur, nr 23, din Constanța, la parterul unui imobil, etajul fiind proprietatea RAEDPP Constanța. De câțiva ani, la etaj locuiește abuziv, neplătind chirie, o femeie cu doi copii. Aceasta și-a făcut o baie, fără acordul RAEDPP, însă din pricina faptului că lucrurile nu au fost făcute profesionist și de oameni specializați, apa s-a infiltrat în tavanul de la parter, care s-a prăbușit.

Theodor Munteanu spune că nu dorește evacuarea femeii, însă vrea să-i repare tavanul, iar chiriașa RAEDPP, responsabilă de nenorocirea bărbatului, refuză să rezolve problema creată.

Aceasta este casa moștenită de soția mea, unde am băgat pe cineva să aibă grijă de casă. La un moment dat, am fost anunțat că de sus curge apă continuu. Când am ajuns în România, am încercat să vorbesc cu cea care stă sus însă nu se poate vorbi cu aceasta. I-am spus să facă ceva să se oprească apa în câteva zile, însă a zis că e făcută bine. Eu nu vreau neapărat să o mute de aici, ci să strice baia aceea pe care a făcut-o ea, în mod ilegal și prost, și care curge în continuu. Acum câteva zile a căzut și tavanul, o placă groasă de 20 și ceva de centimetri. Tot holul este acum negru de câtă apă a curs. Eu vreau să renovez aici dar nu se poate atâta timp cât apa îmi curge în cap.” a declarat Theodor Munteanu, pentru Replica.

Reparațiile o să le efectueze RAEDPP

Reprezentanții RAEDPP cunosc situația și spun că femeia trebuie să evacueze imobilul. Cât despre reparații...

Știm de situația de pe strada Mercur. Femeia trebuie să evacueze locuința în câteva zile. Aceasta oricum ocupa spațiul abuziv. Ea trebuia evacuată, însă s-a rugat să îi mai dăm câteva zile să își găsească ceva unde să stea, pentru că are și doi copii. În privința reparațiilor, de acestea se va ocupa RAEDPP, spațiul aparținând regiei, dar după ce se va rezolva cu situația femeii care stă acolo.” au transmis reprezentanții RAEDPP, pentru Replica.

.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai nene, casa aia trebuie demolata nicidecum renovata, indiferent cati bani bagi acolo ii bagi degeaba, casa aia este praf
0
0
in asa zisa casa. Scoasa la licitatie cu forta, iar proprietarii de cacat amendati amandoi.
2
1
Ala-i cotet, nu casa. La primul cutremur e jos.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513