REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

După ce n-au reușit să pună mâna pe baza de tratament de la Eforie, soții Cozma s-au mutat la Techirghiol

După ce n-au reușit să pună mâna pe baza de tratament de la Eforie, soții Cozma s-au mutat la Techirghiol

Replica API 30 aprilie 2022 | 00:45 4587

Societatea Star 95 SRL, administrată de Cozma Georgeta, o cunoscută afaceristă de la malul mării, intenționează să construiască, în viitorul apropiat, un cartier rezidențial în orașul Techirghiol. În acest sens, societatea a elaborat un plan urbanistic zonal (PUZ) în vederea reglementărilor urbanistice pentru terenul pe care se dorește edificarea construcției. Vă reamintim că, în trecut, soții Emil și Georgeta Cozma au solicitat Ministerului Sănătății concesiunea pe o perioadă de 49 de ani a bazei de tratament din Eforie Nord. Georgeta Cozma controlează şi Complexul Dunărea, preluat de la THR Marea Neagră, dar și Vila Roxana din Eforie Nord.

Emil și Georgeta Cozma

Cozma Georgeta, administrator al societății Star 95 SRL, din Eforie Nord, intenționează să ridice un complex rezidențial în orașul Techirghiol, pe strada Tisei, numărul 4. Conform documentelor, se are în vedere ridicarea unor imobile de locuințe colective cu regimul de înălțime P+4E, dar și construirea de locuințe individuale cu regimul de înălțime P+1E.

În acest sens, societatea a elaborat un Plan Urbanistic Zonal. Obiectul documentației pentru efectuarea planului urbanistic zonal îl constituie terenul amplasat în Techirghiol, pe strada Tisei, numărul 4, în suprafață de 11.060 metri pătrați, în vederea reglementărilor urbanistice pentru construirea cartierului rezidențial. Terenul este teren liber de construcții și neîmprejmuit aflat intravilan, având folosința predominantă de teren arabil în intravilan.

Date despre societatea Star 95 SRL

Societatea Star 95 SRL a fost înființată în anul 1995 și are sediul în localitatea Eforie Nord, pe bulevardul Republicii, Restaurant Central. Unicul administrator și asociat în cadrul societății este Cozma Georgeta. Aceeași femeie controlează și societățile Dunărea Hotels Management SRL, dar și Dunărea Business SRL. În 2021, Star 95, a raportat o cifră de afaceri de 6.263.402 lei, un profit de 381.752 lei, dar și datorii de 9.713.187 lei.

Soții Cozma au vrut să pună mâna pe baza de tratament din Eforie Nord

Soții Emil și Georgeta Cozma au solicitat, în trecut, Ministerului Sănătății concesiunea pe o perioadă de 49 de ani a Ambulatoriului de specialitate nr. 1 "Steaua de Mare" din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord. Unitatea de renume, cunoscută pe plan mondial, este dotată cu aparatură medicală performantă, cu laborator de explorări funcţionale, biochimie, radiodiagnostic, serviciu de urgenţă permanent, tratamentele făcându-se sub stricta supraveghere a medicilor specialişti.

Mai multe, puteți citi în link-ul de mai jos:

Ministrul Sănătăţii, informat de "Replica": Afaceriştii locali vor să pună mâna pe baza de tratament din Eforie Nord

Georgeta Cozma controlează şi Complexul Dunărea, preluat de la THR Marea Neagră. "În decursul anilor am depus mai multe adrese la Ministerul Sănătăţii, dar la ultima nu am primit răspuns. La adresele anterioare răspunsul Ministerului Sănătăţii a fost negativ, dar motivaţia acum nu o ştiu cu exactitate. Este posibil ca Ministerul Sănătăţii să-şi propună să revigoreze baza, să o readucă la ce a fost cândva. Intenţia noastră este aceea de a prelua această bază şi de a o aduce la standardele impuse de lege, însă decizia finală aparţine Ministerului Sănătăţii”, declara Georgeta Cozma la acel moment.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pwuliiiiii
1
0
Baiatul asta dun foti e mort de vreo 2 ani si ceva , si ea e moarta duoa sula si bani
2
0
ce fetze au.daca nu esti atent,pleci cu buzunarele goale de linga astia
1
0
Ia sa fie verificati la sange de unde au bani de construit cartiere ! Cum justifica a ei banii ? ILICITUL !... DNA ia intrati pe fir !
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768