REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

După ce și-a luat bolid de lux, Gabriela Cristea șochează. Ce plănuiește să facă acasă

După ce și-a luat bolid de lux, Gabriela Cristea șochează. Ce plănuiește să facă acasă

A.F. 3 octombrie 2023 | 00:00 398

Tavi Clonda (44 de ani) și Gabriela Cristea (48 de ani) își încântă fanii cu cele mai bune vești. După ce în urmă cu doar câteva luni au uimit prin achiziția unui bolid de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro, acum vor să-și transforme vila estimată la aproape 1 milion de euro într-o adevărată locuință-unicat.

Dupa ce si-a luat bolid de lux, Gabriela Cristea socheaza. Ce planuieste sa faca acasa

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, și soțul ei, artistul Tavi Clonda, au noi planuri de viitor. Cei doi își doresc să investească alte sume de bani în locuința lor de vis. Mai concret, este vorba despre un colțișor al casei care a rămas destinat amenajării unei băi cu saună, unei săli de divertisment și, nu în ultimul rând, unui studio de muzică.

Gabriela Cristea, despre noile amenajări ale locuinței

Vedeta de televiziune a postat pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care le prezintă internauților partea din casă care trebuie amenajată, ocazie cu care le-a cerut și ajutorul în legătură cu recomandarea unor designeri de interior, și constructori care să îi ajute să își îndeplinească planurile. 

„Dragilor, astăzi vă invit într-o incursiune prin casa noastră. Da, ce vedeți aici este o altă bucată din casa noastră, în ciuda faptului că știți că peste tot este amenajat. Dar, cu toate astea, avem o parte de casă pe care încă nu am amenajat-o și, în sensul acesta, am avea nevoie de ajutorul vostru: dacă știți vreun designer de interior care ar putea să ne ajute sau dacă aveți vreo echipă de muncitori care ar putea să ne ajute și cu care am putea să lucrăm ar fi foarte bine.

Dar, în primă fază avem nevoie de un designer de interior. Dacă aveți pe cineva pe care ne-ați putea recomanda, vă rog să-mi scrieți în comentarii, pentru că avem mare, mare nevoie de ajutor. 

Practic, mai avem câteva sute de metri pătrați de casă, care trebuie redecorați. Practic, acesta este un hol care separă cele două case: casa de locuit și casa unde vom avea o zonă de divertisment, de entertainment.”, și-a început Gabriela Cristea discursul.   

Ce îmbunătățiri vor să aducă Gabriela și Tavi casei lor

Pe lista de așteptare se află: o nouă baie cu zonă de SPA, zona de divertisment și studioul lui Tavi. 

„Aici, de exemplu, noi am proiectat o baie. O baie foarte mare, cu un fel de saună, un fel de zonă de SPA. Așa că da, am avea nevoie de cineva care să ne dea o mână de ajutor și care să ne ajute cu decorul.

Poate că n-o să mă credeți, dar în această zonă în care mă aflu și în care sunt o grămadă de lucruri depozitate, este viitorul studio al lui Tavi, care e proiectat cu mini scena, sunt trase cabluri, sunt trase tot felul de zone pentru lumini, așa cum ne-am imaginat noi la un moment dat.

Dar evident că un profesionist ar putea să ne ajute la justa valoare și să pună această încăpere într-o lumină extraordinară. Să facem niște lucruri pe care ulterior să putem să le folosim inclusiv în filmările pe care noi le facem.

Aici o să își desfășoare el activitatea de casă și nu o să trebuiască să mai meargă la alte studiouri sau la alte săli de repetiție.”, a mai spus vedeta de televiziune, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768