REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

După ce și-au luat țeapă au primit și amenințări cu bătaia

După ce și-au luat țeapă au primit și amenințări cu bătaia

Replica API 1 septembrie 2022 | 00:00 1646

Pe litoralul Mării Negre s-au întâmplat tot felul de țepe în acest sezon estival, majoritatea legate de spațiile de cazare, turiști veniți de la sute de km, cu rezervări făcute, ajunși la destinație, au găsit camerele ocupate, spații de cazare care nu aveau apă curentă în cadrul unității, sau chiar alte camere de cazare față de cele prezentate în pozele de pe siteurile specializate pentru rezervarea camerelor.

Țepele par a fi la ordinea zilei pe litoralul românesc, mai ales cele legate de spațiile de cazare, cum este și cazul de față. După ce a petrecut două sejururi de neuitat în carul aceleiași locații, o turistă din Ploiești le-a recomandat rudelor sale aceeași locație, prezentându-le apartamentul drept unul frumos, spațios, curat.

Experiențele diferă mereu de la o persoană la altă, dar în cazul rudelor turistei, nu putem spune decât că au trăit o experiență tragică, repercursiunile simțindu-se și acum, turista declarând: ”Am fost de două ori anul acesta în aceeași locație, totul foarte frumos, loc spațios, curat, îngrijit. Săptămâna aceasta am trimis și câteva rude la acest apartament. Toate bune și frumoase, până când aceștia au ajuns acolo, iar patronul nu a mai răspuns la telefon mai bine de 30 de minute. După multe apeluri, într-un final, le-a răspuns, spunându-le rudelor mele că îi va duce la un vecin, care are exact același tipar de apartament. Surpriză! Când au ajuns aceștia la cazare, apartamentul era o cameră, fără bucătărie, fără balcon, și la același preț. Proprietarul de care vorbesc este din Eforie Nord – apartament Puerta Del Sol. Rudele mele au spus că nu vor sta acolo, așa că s-au dus și au căutat altă cazare. Între timp, acest om, pe care îl numesc cu greu om, mi-a lăsat mai multe mesaje prin care mă blestemă, pentru că rudele mele nu au fost de acord cu condițiile.” a declarat turista.

”Mâine vă aprind lumânări la biserică”

Se pare că experiența neplăcută nu s-a sfârșit odată cu încheierea sejurului rudelor sale, aceasta declarând că primește amenințări de la fiul proprietarului, acesta făcându-și mai multe conturi pe rețelele de socializare, amenințând-o cu bătaia și trimițându-i mesaje jignitoare, numindu-i rudele ”mizerie de oameni”, spunând chiar că va merge la biserică să aprindă lumânări, ca rudele turistei să aibă parte de aceleași chinuri prin care proprietarul trece în lupta sa cu cancerul.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
replica ziar de cacat
1
0
vina la mare pe 100 lei cu pretenti de 5 stele
1
0
Corect e "repercusiuni", nu repercur....
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513