REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

După dezvăluirile ziarului Replica, Poliția s-a sesizat în cazul patronului din Costinești

După dezvăluirile ziarului Replica, Poliția s-a sesizat în cazul patronului din Costinești

Andreea VREJOIU 14 iulie 2023 | 00:00 3591

Poliția stațiunii Costinești s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, rele tratamente aplicate minorilor și încadrarea în muncă a unui minor cu nerespectarea condițiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale, în urma articolului Alertă! Un patronaș din Costinesti amenință, exploatează și batjocorește minori. Video

Dupa dezvaluirile ziarului Replica, Politia s-a sesizat in cazul patronului din Costinesti

,,Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la administratorul unei societăți comerciale, din stațiunea Costinești, care ar angaja și exploata minori, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Costinești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, rele tratamente aplicate minorilor și încadrarea în muncă a unui minor cu nerespectarea condițiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pentru a dispune măsurile legale, potrivit competențelor”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Replica ! Imi place activitatea voastra !! Stergeti pe jos cu infractorii
3
2
Da pe mîna parchetului pe acest borfaș?
5
0
Ami cer scuze la domnii politisti. Hai sa vedem ce se intampla in continuare.
4
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
7
0
Patronul declara că se pisă pe polițiști acum are ocazia la cat de p***t este Un gunoi ca ăsta după ce își bate joc de copii ar fi de ras să fie în libertate Fiindcă pe viitor incurajează alte gunoaie să folosească copii ca sclavi
11
0
Multumesc t**i ca m-ai avertizat asupra acestui patron mujic.
6
0
Politia s-a sesizat si parchetul se autosesizeaza pentru FLOAREA DIN POLITIE 4, despre politistul care se crede interlop si maine, se aude ca apare FLOAREA DIN POLITIE 5... use google search and see the result on VIDEOCLIPURI
9
0
ce masuri se vor lua impotriva acestor nemernici....
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016