REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

După Florin Cocargeanu, un alt viceprimar USR își pierde funcția!

După Florin Cocargeanu, un alt viceprimar USR își pierde funcția!

Mirela PASCAL 26 octombrie 2023 | 00:00 1849

După Florin Cocargeanu, un alt viceprimar de la USR rămâne fără funcție. Este vorba despre Cezar Baciu, din Iași.

Dupa Florin Cocargeanu, un alt viceprimar USR isi pierde functia!Cezar Baciu

USR a câştigat procesul cu viceprimarul Cezar Baciu, cel al excluderii din partid. Astfel, vicele trebuie să părăsească funcţia.

Dupa Florin Cocargeanu, un alt viceprimar USR isi pierde functia!Florin Cocargeanu

Situația lui Baciu parcă este trasă la indigo cu cea de la Constanța. Cezar Baciu a fost acuzat de colegii de partid că a trădat în timpul votului pentru bugetul Iaşului.

Și Florin Cocargeanu a fost acuzat, cumva, de trădare, după ce, inițial, a fost de acord cu proiectul privind acordarea contractarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor, însă, ulterior, s-a sucit și a votat împotriva proiectului. A fost lăsat fără atribuții, apoi demis cu girul celorlalți consilieri locali.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caragheorghe este cumva acel pierde vara care alaturi de Ochiulet , Caragheorghe , Gima sau Garip au acaparat USR Constanta pentru interesele personale ?!? Daca ne gandim numai la simplu fapt ca acest analfabet functional a fost inainte lucrator comercial , avem imaginea clara a meritocratiei promovate de USR … De data asta nu ne mai pacaliti !
11
2
Cocargeanu reprezinta exemplu perfect al politrucului promovat de catre gasca Stelian Ion - Dumitru Caragheorghe intr-o functie publica banoasa. Nu a facut nimic notabil pentru Constanta cat timp a fost viceprimar , invocand tot felul de scuze absolut penibile si a ales sa se aiba o atitudine ridicola pana la final , in loc sa-si dea demisia cu demnitate . Prin toate sinecurile promovate cat timp ati fost in combinatia gretoasa cu PNL , demonstrati faptul ca USR Constanta nu este cu nimic mai bun decat PSD , PNL sau AUR. Rusine impostorilor !!!
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016