REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

După Neymar, şi Thiago Silva a revenit în Franţa

După Neymar, şi Thiago Silva a revenit în Franţa

Replica API 16 iunie 2020 | 00:00 983

Căpitanul brazilian al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Thiago Silva, a revenit în Franţa luni dimineaţă, cu o săptămână înainte de reluarea pregătirilor cu clubul pe care îl va părăsi în această vară, a anunţat jucătorul pe reţelele de socializare, după ce Neymar a revenit sâmbătă, citat de AFP.

"Ne întoarcem acasă, mulţumesc Brazilia", a scris fundaşul pe contul său de Instagram, într-un mesaj însoţit de o fotografie a familiei sale la aeroportul din Sao Paulo.

"Am ajuns", a comentat ulterior soţia jucătorului, Isabelle, tot pe reţelele de socializare.

Thiago Silva este al treilea jucător al lui PSG care revine din Brazilia, după Marquinhos şi Neymar. Ei vor fi urmaţi în următoarele zile de Edinson Cavani (Uruguay) şi Keylor Navas (Costa Rica), conform presei.

Dar viitorul experimentatului internaţional brazilian (35 ani) a fost decis de clubul din capitala Franţei, după ce directorul sportiv Leonardo a confirmat, pentru publicaţia Journal du Dimanche, plecarea sa la finalul sezonului, după opt ani la gruparea pariziană.

Rămâne de văzut dacă el va pleca pe 30 iunie, când îi va expira contractul, sau va ajunge la un acord de prelungire pentru această vară, cu scopul de a încheia sezonul şi în principal Liga Campionilor a cărei reluare este sperată în august.

PSG a anunţat reluarea pregătirilor pe 22 iunie în vederea Ligii Campionilor, competiţie unde este calificată în sferturile de finală, dar şi în vederea noului sezon, al cărui debut este aşteptat pe 22 august.

Finalele Cupei Franţei şi Cupei Ligii, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea, de asemenea, fi reprogramate pentru PSG, care le va avea ca adversare pe Saint-Etienne şi Lyon.

Responsabilii fotbalului francez au decis să oprească definitiv campionatul naţional, atribuind titlul echipei Paris Saint-Germain, aflată detaşat pe primul loc în clasament în momentul întreruperii sezonului în Ligue 1, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016