REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.2° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

După o dușcă de alcool, nu găsesc... trecerea, parol! Video

După o dușcă de alcool, nu găsesc... trecerea, parol! Video

Replica API 20 martie 2022 | 00:25 1066

Unii constănțeni găsesc în fiecare zi un motiv să se simtă bine, sau să uite de necazuri, chiar dacă întrec limitele. După ce consumă destul alcool, pleacă la pas pe străzile din Constanța, numai că văd dublu... Spre exemplu, un asemenea exemplar s-a cam chinuit, în zona Tomis III, să găsească trecerea pentru pietoni.

Doi constănțeni au fost surprinși noaptea, pe străzile din Constanța, într-o stare avansată de ebrietate. Bărbații au consumat alcool până n-au mai știut de ei, iar carosabilul a fost cel mai mare dușman pentru aceștia.

Unul dintre bărbați a fost surpins în zona Far, în timp de poposea nestingherit la marginea unei străzi, admirând luminile venite de la farurile mașinilor ce-i treceau prin față. Acesta a vrut probabil să se relaxeze, așa că, și-a luat o sticlă de vin și s-a așezat pe o bordură. Personajul cu pricina a creat dezgust, dar în același timp și amuzament pentru trecători. Pentru că simțea să-și arate latura prietenoasă, din când în când, bărbatul mai făcea cu mâna la șoferii din trafic.

În același timp, în zona de la City Mall, un alt constănțean, în aceeași stare, căuta de zor trecerea de pietoni. Bulversat și amețit, bărbatul în cauză a intenționat să traverseze strada prin mijlocul intersecției. După un moment de luciditate, a realizat că drumul este altul.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cine a scris acest articol vreau sa-i acord nota 2 cu indulgenta. Sa-ti fie rusine pentru mizeria asta si sa-mi rozi vreju la castravete daca mai publici asemenea articole.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768