REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

După omorul de la Padina, cei trei criminali au reușit să obțină arestul la domiciliu. Video

După omorul de la Padina, cei trei criminali au reușit să obțină arestul la domiciliu. Video

Mariana MURAT 13 mai 2024 | 16:59 2465

Fiii vrăjitoarei Sidonia au obținut prima victorie! Frații suspectați că l-ar fi ucis pe Sorin Anghel au fost eliberați, astăzi, și plasați în arest la domiciliu. Până în acest moment, cei trei frați au fost în arest preventiv. Curtea de Apel Ploiești a decis să își continue arestul acasă.

Dupa omorul de la Padina, cei trei criminali au reusit sa obtina arestul la domiciliu. Video

Fiii vrăjitoarei Sidonia au ajuns în arest preventiv în urmă cu mai multe luni, după ce au devenit principalii suspecți în ceea ce privește crima din Padina. Sorin Anghel a fost ucis la o petrecere, iar ei sunt suspectați că ar fi autorii crimei. Aceștia au fost arestați preventiv, iar această măsură s-a tot prelungit, până astăzi. 

Au apărut mai multe speculații în acel moment cu privire la ceea ce s-a întâmplat, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au avut un rol important în acest sens. La un moment dat, unul dintre frați a declarat că totul s-a întâmplat din legitmită apărare.

Astăzi, frații Marin au fost eliberați din arest și plasați în arest la domiciliu. Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă și rămâne valabilă timp de 29 de zile, respectiv până în data de 10 iunie 2024.

Fiii vrăjitoarei Sidonia își vor petrece următoarele zile de arest preventiv acasă, respectând măsurile impuse de instanță.

Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, a transmis Curtea de Apel Ploiești, conform spynews.ro.

Amintim că, la începutul lunii februarie 2024, trei indivizi se aflau în arest preventiv, după crimă care a avut loc la un hotel din Dâmbovița, la o petrecere la care au participat inițial și cântăreți, cum ar fi Alex Velea, Tinu Vidaicu sau alte nume mai din rândul artiștilor români. Potrivit oamenilor legii, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, pe numele lor Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin, susțin că și-au lovit victima, pe nume Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, aflându-se în legitimă apărare.

Dupa omorul de la Padina, cei trei criminali au reusit sa obtina arestul la domiciliu. VideoPoze de la fața locului în momentul încăierării 

Aceștia au precizat în fața autorităților că au recurs la gesturi violente după ce bărbatul l-ar fi atacat pe unul dintre frați. Mai mult decât atât,  fiii vrăjitoarei Sidonia au depus plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată și față de alți trei apropiați ai bărbatului pe care l-au ucis.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tara asta e tara pppwlii condusa de baragladine zburatacitoare gen ciolacu. Justitia pppwlii !!! Huooo si multa mmmwie cu mult kkkt !
5
0
Bănuiesc că în motivare judecătorul a scris că nu reprezintă pericol public.
6
0
Săptămânal aici sunt paranggelii cu interlopi de unde patronul hotelului își ia partea lui de șmecher...Altercații sunt mereu unde interlopii vin înarmați cu săbii și macete...
7
0
Bravo justiția din r*mânia! Fără cuvinte pentru ca nu mai este nimic de spus .
10
0
de ce nu ii elibereaza de tot sa isi faca rudele dreptate.? cum sa ii tii acasa in asa zis arest domiciliar..? in fine , eu tot zic mereu ca avoctii lui VldsPscu si tuturor celor cae omaora sau nu numai, sa fie si ei apti de pedeapsa din moment ce mint si incearca sa ii scoata basma curata chiar si din crima. Stiti voi.... Mario Iorgulescu,,,Monica Macovei.. Aliba Bica.... si multi altii. Cei ce au dat drumul acestor criminali sunt apti de puscarie.
15
0
O mizerie de tara! Arest domiciliar pentru crima..... INCREDIBIL!!!
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016