REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

După Ovanesian, și Daniel Vlăescu pleacă din Primăria Constanța!

După Ovanesian, și Daniel Vlăescu pleacă din Primăria Constanța!

A.V., M.P. 5 aprilie 2023 | 00:00 7225

Inevitabilul s-a produs! După demisia city-managerului Felicia Ovanesian, dar și a Lilianei Adam, șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății, un alt funcționar își face bagajele și pleacă. Este vorba despre Daniel Vlăescu, șeful de la Servicii Publice, care în urmă cu doar câteva zile ne declara faptul că nu își va da demisia, fiind categoric în cele spuse.

Dupa Ovanesian, si Daniel Vlaescu pleaca din Primaria Constanta!

După demisia Feliciei Ovanesian, iată că și apropiații acesteia au început să își facă bagajele rând pe rând. Prima a fost Liliana Adam, șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății, căreia Vergil Chițac i-a retras atribuțiile. Iată că inevitabilul s-a produs și următorul pe listă este Daniel Vlăescu, de la Servicii Publice, care infirma în urmă cu doar câteva zile că nu-și va da demisia, fiind categoric în cele declarate.

Potrivit informațiilor noastre, Vlăescu și-a cerut suspendarea activității. Cererea stufoasă, de vreo 10 pagini, a fost depusă în cursul zilei de marți, 4 aprilie a.c.. Rămâne de văzut dacă primarul Chițac i-o va aproba.

Vă reamintim că, în urmă cu puțin timp, mai exact pe 29 martie a.c., Daniel Vlăescu declara pentru Replica de Constanța că este în concediu, dar va reveni la birou și își va relua activitatea. ”Acum sunt în concediu medical… revin peste aproape două săptămâni, îmi voi relua activitatea”. Însă, a aruncat și o bombiță: ”am observat o activitate ciudată, în sensul că s-au făcut unele modificări în grupurile de lucru, grupurile existente au intrat într-un con de umbră”, a spus Vlăescu, fără să dea mai detalii. Întrebat dacă se așteaptă, cumva, să-i fie retrase atribuțiile, așa cum s-a întâmplat cu Liliana Adam…și alții, Vlăescu a declarat: ”Am dat concurs pentru acest post”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clanul transbrazilienilor cred că au rămas fără vaselină. Siktir poponari frustrați in mazărea măti
6
2
Chitacule, scapa si de Merla, altfel te duci la fund odata cu ea!
12
0
STERGETI ORICE COMENTARIU CU REFERIRE LA FAPTUL CA REFUZATI SA SCRIETI CEEA CE TOATA PRESA VUIESTE DE LUPU . MANDRII CA SUNTETI JURNALISTI
11
0
FELYCYU BELYCYU KOKARYCYU
4
0
Zornaie catusele, sobolanilor. V-ati luat dupa chitcan si o sa mergeti cu ella Poarta Alba
8
1
Bai Chitac i-a vino incoa, de ce iti platesc eu tie pensie si salariu imense, eu muncesc pe 3000 de ron pe luna zilnic si Sambata si noaptea... Tu iti incasezi pensii si salariu din banii mei, i-a zi ce faci tu zilnic, toata lumea zice ca vii dupa ora 10 la munca si pleci la 16, iti iei 2 ore masa la restaurant si razi in hohote... Razi din banii tai nu din banii mei
11
1
Din fotografie, aproape ca am crezut ca pleaca VERGIL! O sa plece ...si el!
10
0
Degeaba daca nu pleaca si INCOMPETENTUL DE CHITAC , a gestionat si gestioneaza intr-un mod dezastros lucrarile care se desfasoara de mai bine de doi ani in Municipiul Constanta , INCOMPETENTA , NESIMTIRE SI INTERESE PERSONALE SI DE GRUP , asta l-a definit pe Chitac de cand a fost ales Edil sef al Municipiului Constanta . RUSINE VERGIL CHITAC !
10
1
Pleaca ai vostri, vin ai nostri, voi, cetatenii, ramaneti tot ca . . .
6
0
Merge puțină curațenei măcar de sarbatori
8
0
Degeaba pleaca toti daca senilul caporal de apa dulce ramane primar.
17
2
Vrajeli ca pleaca, toti sunt la locurile lor!
7
0
INTREBAREA ESTE, DE CE NU PLEACA PRIMARUL?
14
0
hai sa-l lasam pe chiti sa fie singurul angajat din primarie ca si asa o considera ca si cum ar fi a lui. bai primarul lui peste vexi ca mai ai si alte directii care sunt ale primariei si oamenii sunt vlaguiti de datorii si tu nu le maresti salariile ca nu vrei, ca nu au fost directorii din clica ta ci a lui ovanesian.
9
1
geaba miscarile. cta este o albie de porci, dupa cum arata, rezultat al echipei primarului. poate sa-i ia acasa la eforie, pe demisionari.
17
0
Sa vedeti ce comportament de "profesionist" are Vlăescu prin ConfortUrban. Este ||, arogant si flegmatic.
15
0
asa facea si porcu acu e facultatea de corectie poate il ajungi din urma lupule:):):):
13
2
Cand pleaca si incapabila de Merla? Cat timp ramane ea, Constanta va arata tot asa si chiar mai rau!
30
1
Frumosul oras antic Tomis este de ani buni distrus , tot felul de grupuri infractionale cu legaturi in lumea politica s-au infiltrat in functii publice cheie doar pentru a rezolva anumite interese personale. Dupa clanul rosu mazare & constantinescu , orasul este vandalizat acum de sleahta galbena chitac & lupu . Romania este corupta pana la cel mai inalt nivel iar majoritatea cetatenilor naivi sunt prizonierii minciunilor electorale , singura solutie , inc-o revolutie !
35
0
sa plecati dracului cu totii!
30
1
Tov. Chitac , ce ne puteti spune despre Mihaita Lupu , cel care va suna la 4 dimineata sa faceti un mic trafic de influenta ?!? Eu propun sa faceti numarul personal public astfel incat orice cetatean care are o problema sa va poate apela la orice ora din zi sau din noapte , la cum arata orasul ne datorati acest lucru si poate in acest fel o sa aflati si ce gandesc si constantenii in legatura cu performantele profesionale din Constanta . Cat despre betivanul Lupu , este revoltator sa vedem cum acest specimen care se considera deasupra legii este in continuare presedinte al Consiliului Judetean Constanta , incasand un salariu nemeritat din banii publici . In aceste conditii sa nu ne mai miram ca PSD si AUR au crescut in intentiile de vot ale romanilor , trist ...
43
2
Nu-i va duce nimeni dorul, e doar un taranoi semidoct care simuleaza competenta.
29
0
2 ani? Deci intra in concediu de maternitate?
19
0
Daniel Vlădescu, o "somitate" în arta escrocheriilor de dirigenție. Un călău al clădirilor care au avut neșansa de a fi "partenere" cu CINEMAX S.R.L. Daniel Vlăescu, marele inginer care a mâncat banii statului pe degeaba, inclusiv salariul de la Confort Urban pe unde nu trecea cu zilele fiind angajat al statului r0mân.
29
0
Matelot cu fața de p***tănac. După cum ii este și numele analfabet. Nu mi-am dorit niciodată sa vina alegerile mai repede. Sa te duci dracului de bou. Sa vina Mazăre înapoi mai bine. Am ajuns sa îl regret și pe Fagadau. Fatalaul dracului. Ce ai căutat, mah, in politica?!
31
10
Chiti Chiti fura peste de mic, au braconat Delta pana n-a mai ramas peste in ea. A ajuns un braconier primae al Constantei. Stiti pe ce vapoare a lucrat Chitacu , exact pe ruginile alea de la intrare in oras. Arata vai de mama lor... Asa vreti sa ajunga si Constanta?
29
2
Vlaescu este a doua nulitate penlanga babu inu adus de fagadau!
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510