REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

După ploi, Constanța s-a transformat în „Mica Veneție”. Video

După ploi, Constanța s-a transformat în „Mica Veneție”. Video

Victor ROTARU 18 noiembrie 2023 | 14:16 20244

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis sâmbătă, 18 noiembrie, trei avertizări pentru municipiul Constanța. Astfel, după ploile torențiale, Constanța s-a transformat într-o „Mică Veneție”, mai multe artere principale din oraș fiind inundate, dând mari bătăi de cap șoferilor.

Dupa ploi, Constanta s-a transformat in „Mica Venetie”. VideoImagini din Constanța

Cod galben, valabil în intervalul 18 noiembrie, ora 10:00 – 18 noiembrie, ora 16:00. În intervalul menționat, în Dobrogea vor fi precipitații însemnate cantitativ, local de 25...35 l/mp și izolat peste 50 l/mp. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 55...65 km/h.

Cod portocaliu, valabil în intervalul 18 noiembrie, ora 16:00 -19 noiembrie, ora 10:00. În Dobrogea, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 85...90 km/h, în bazinul vestic al Mării Negre, de peste 100 km/h, iar local cantitățile de precipitații vor depăși 40-60 l/mp. Vor fi precipitații mixte și din a doua parte a nopții, mai ales în partea continentală, vor predomina ninsorile.

Dupa ploi, Constanta s-a transformat in „Mica Venetie”. VideoImagini din Constanța

Cod galben, valabil în intervalul 19 noiembrie, ora 10:00-19 noiembrie, ora 18:00. În Dobrogea, vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 60-80 km/h. Pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre vor fi rafale în general de 85-90 km/h.

Astăzi, vremea va fi închisă, vântoasă și se va răci față de ziua precedentă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11...12 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

Dupa ploi, Constanta s-a transformat in „Mica Venetie”. VideoBd. Lăpușneanu, zona City Park Mall

Mâine, vremea va fi rece și se va menține vântoasă în timpul zilei. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor mai fi posibile precipitații mixte slabe. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -0...1 grad.

Video:

Video cu noul sens din Mamaia:

Video din zona City Park Mall

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar nu era sa se construiasca si scurgeri pentru apa de ploaie cand s-a asfaltat, ca suntem mai sus pozitionati fata de nivelul marii! In plus, o ploaie pe an nu justifica o cheltuiala suplimentara din bugetul municipalitatii! (Pamflet, tratati ca atare!)
0
0
SUNT DOUA LOCURI UNDE CHIAR NU SE GASESC SOLUTI PENTRU APELE PLUVIALE DE ANI SI ANI DE ZILE LA PESCARIE PE BULEVARDUL MAMAIA SIESTE FRUMOS CA AICI IN PARCAILE INUNDATE STAU MANDRE PLACILE CU PRETUL PARCAR SI PE AUREL VLAICU LA KAUFLAND AICI DUPA CE SA CONSTRUIT SA SPART SI IAR SA SPART CHIAR NU A FOST NICI O MINTE LUMINATA SA FACA UN SANT DE SCURGERE DE 10 METRI SA SE SCURGA APA RUSINE PENTRU UN ORAS ASA MARE SA FACA DOAR LUCRARI DUPA URECHE FARA NICI O NOIMA CINE A FACUT RECEPTIA LUCRARILOR SA RASPUNDA CU FUNCTIA SI MATERIAL IERI ERA DE TOT RASUL.LA PESCARIE TRAGEA APA CU VITANJA SI AFARA PLOUA TORENTIAL
2
0
Chitac, dormi bine? Demisia maine ! Chelaru, ce mai faci? Baga-te in canalizare , sarlatane!
6
2
In Navodari a iesit cacatul din majoritatea canalizarilor , pe promenada doar cu barca poti merge , chelaru si dumitrascu sunt in vacata permanenta , orasul e mizerabil si strazi intregi nu au curent , un stalp de pe pod e cazut !
6
3
Constanta a fost mereu o mica Venetie la o ploaie mai consistenta! Si pe vremea lu Mazare sau Fagadau era la fel!
10
3
Ia sa vedem..Fac ceva dosare celor vinovati de situatia asta sau dorm in papuci ? Cei de la institutiile abilitate..DNA,Parchet etc
8
1
Dar ce pazeste DNA ul? Nu se vede ce s-a intamplat cu fondurile europene accesate? Cum s-au folosit daca s-a intamplat sa se inunde masiv strazile reabilitate cu bani europeni la primele ploi mai serioase???
10
1
Tocmai asta e ideea, Gore, inteligentule. Daca e cod portocaliu afara, nu pui niste amarati pe drumuri. Si eu as fi vrut sa fac o comanda online de ceva bun. M-am gandit, m-am uitat pe fereastra, am inghitit in sec .... Nu, clar nu. Intr-un final, m-am echipat si m-am dus pe jos sa ma multumesc cu ce gasesc in jur. p l m de distrusi cu jumatati de creieri care sariti pe tastaturi ca p*****a din baie.
7
2
Trezirea Constanta! Acum incep sa se observe lucrarile p***t facute, cine ne despagubeste masinile care se strica ca nu avem canalizari si scurgeri dar punem asfalt si borduri?
15
3
Ce vă pute mintea la toți parvenitii ...lenesilor si trândavilor lasati nepalezii si pe cei ce muncesc in pace si daca vă place distractia nu strica să treceti voi la desfundat canalizarile ca sa nu vă mai dati din fosti CAp-isti din dată-n fiu mari domni de spiță "nobilă" cu GLOVO la nas pe timp de alerta METEO
5
4
Stie cineva daca politia face filtre antidrog in seara sau noaptea asta? As da o tura cu masina si ma simt cam ciudat si nehotarat.
11
3
Eu comand Bolt food si glovo, sa-i pun pe amaratii aia nefericiti de nepalezi pe drumuri cu scuterele, pe vremea asta cainoasa cu apa pana la brau ... De pe telefon, nu oricum, cu saracia mea de card.
9
13
Pe vremea mea ...si baltile erau mai mari
10
2
Chitac prostu municipiului auzi si tu animalule?
14
5
RAJA ce face ?
13
4
Acum iese in evidenta nesimtirea celor care nu au urmarit lucrarile comandate firmelor de balcon....Cel putin 1/3 din scurgerile bulevardelor si strazilor modernizate la misto au fost astupate de catre hei-rupistii angajati prin abuz de serviciu
24
3
Nu au făcut,sau nu au lăsat nici obgura de canal,scurgere în urma modernizării lui peste!Și pe Soveja la fel. Erau tâmpiți aia când lăsaiu scurgerile alea cu grătare,c*rățate și funcționale.
19
2
Aveț âncredere
6
3
Idiotul util de Chitac a facut bulevarde "frumoase", dar a uitat sa refaca canalizarea (cacofonie intentionata). Tragic e ca nu vad niciun contracandidat mai de Doamne ajuta...:((( Sa vina idiotul din Eforie sa vada in ce hal a adus orasul asta, el si cretinii care l-au sustinut...
29
3
Si cei cu asta ,...Mica Venetie ....da,da,da ...-arată rezultatul a unor Genii de ""Mari "" Dezvoltatori Imobiliari ... care nu au nici o treabă cu ordinea /disciplina si construiesc blocuri /clădiri ca ciupercile după ploaie fară bun simț și respect față de comunitate fără o structură de canalizare corespunzatoare /căi de acces adevate si .. ..și rezultatul ...".mirific "
20
4
Și cu toate astea, toți ieșeau la Mall.
16
1
Mamaia o grotă de "statiune' plina de zoaie din canalizare unde lumea de la malul mari se scaldă in ea Li se mai spune și smecheri din mamaia țărani de la oraș
16
3
In 15 min. interventie! Vorbesc de Ferdinand
14
1
pe malul marii, la cota +40m Noaptea mintii, ne conduc dotorii!
17
2
Acum ni se dovedeste ca specialistii si-au meritat banii cand au gandit "fluidizarea traficului"... la asta s-au referit!
35
3
Acum ni se dovedeste ca specialistii si-au meditation banii cand au gandit "fluidizarea traficului"... la asta s-au referit!
22
3
Politicieni hoti care beau si se dau mari la c***e
19
3
Dedicatie pentru Chitac-sa se dea cu barcuta /pana se usuca putza.N-am avut alta rima
39
5
Vai ce frumos !!! exact ca la mine la tara !!
19
3
Chitax te iubim ... CA CA Tine nu gasim !
41
3
Bulevarde asfaltate de primarul w c!
37
4
Zici ca ai elicopter dar sa lasam asta. Chitcanu a terminat orasul rau de tot si asteapta sa l alegem iar primar....
33
3
Să vedem pulimea care ia durut la basca sa își schimbe șoșonii de iarna.Unii au all seasons o porcărie de gume.Iar unii că la romanii ii prinde in fundul gol.Am 4x4 permanent mă urinez pe ei de papagali
11
32
Un rahat cu asfaltarea, scurgeri b**i iar cele care mai erau au fost astupate, unde să se ducă atâta apă ?
36
2
Cu Dasteru te inpotmolesti. Eu cu Opelul meu frumos nam avut treaba
18
20

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016