REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mar., 15 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6883
13° Constanța Marți, 15 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6883
 

După problemele penale ale Florentinei Țigmeanu, au apărut și probleme financiare. Vezi de ce

După problemele penale ale Florentinei Țigmeanu, au apărut și probleme financiare. Vezi de ce

Mirela PASCAL 15 octombrie 2024 | 00:00 343

Florentina Țigmeanu, fostul viceprimar de la Poarta Albă, nu are doar probleme penale, ci și financiare. Fosta directoare de la Școala 30 și candidat la alegerile din 9 iunie pentru fotoliul de primar la Porta Albă își vinde casa de la Valu lui Traian. Țigmeanu a postat un anunț pe site-urile de specialitate, prin intermediul căruia anunță că pune la vânzare imobilul în suprafață utilă de 230 mp.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de ce

Florentina Țigmeanu, fosta directoare a Școlii 30 Gheorghe Țițeica, pare să aibă și probleme cu banii, nu numai cu procurorii. Candidat AUR la alegerile locale din 9 iunie, pentru funcția de primar al localității Poarta Albă, Țigmeanu și-a scos casa la vânzare. Imobilul este situat în localitatea Valu lui Traian.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de cecasa scoasă la vânzare de Țigmeanu

Interesant este faptul că, în declarația de avere de anul trecut, Țigmeanu nu pomenea de niciun imobil la Valu lui Traian, precizând că are un teren intravilan în Poarta Albă și o casă de 350 mp, tot în Poarta Albă, dobândite în anul 2020.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de cedeclarația de avere din 2023

În declarația de avere pe anul acesta, i-a rămas terenul din Poarta Albă, însă la capitolul clădiri Țigmeanu ne anunță că are casă de locuit dobândită în anul 2021, în suprafață de 330 mp, dar nu ne spune unde este situată.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de cedeclarația de avere din 2024

Așadar, de unde a apărut vila din Valu lui Traian, pe care Țigmeanu o vinde cu 187.000 de euro negociabil? Fosta directoare a școlii Gheorghe Țițeica spune în anunț că „vând casa cu 6 camere, 4 dormitoare, 2 băi, bucătărie, cameră tehnică, bucătărie de afară, cu intrare separată și beci dedesubt“. Imobilul a fost construit în 2016 și are regim de înălțime P+M.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de ce

Reamintim că Florentina Țigmeanu este implicată într-un scandal cu iz penal. Oamenii legii au descins, săptămâna trecută, la locuința lui Țigmeanu, într-un dosar de delapidare. Prejudiciul cauzat este estimat la peste 8.000 de lei.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de ce

Procurorii spun că, în urma încheierii unui contract cu o societate de telefonie mobilă, „una dintre persoane și-ar fi însușit, pe nedrept, mai multe bunuri, precum un televizor, un telefon și 2 routere, care făceau obiectul contractului între societatea menționată și o unitate școlară în cadrul căreia persoana bănuită de comiterea faptei își desfășura activitatea“. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate documente cu valoare probatorie și un televizor.

Dupa problemele penale ale Florentinei tigmeanu, au aparut si probleme financiare. Vezi de ce

Ulterior, s-a aflat că persoana vizată este Florentina Țigmeanu, iar școala la care se face referire este Gheorghe Țițeica, din Constanța. Aceasta a încheiat un contract cu compania de telefonie mobilă, Telekom. În urma contractului încheiat, școala a primit, gratis, un telefon, un televizor și două routere gratuite. Țigmeanu a mers pe burtă și și-a însușit „cadourile“, iar totul a ieșit la iveală în momentul în care directoarea care a înlocuit-o pe funcție, în septembrie anul trecut, a constatat că lipsesc din gestiune produsele respective. A fost demarată o anchetă iar toate dovezile au dus către Tigmeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445