REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

După procesul lui Vlad Pascu, Ministrul Justiției a trimis Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Albă

După procesul lui Vlad Pascu, Ministrul Justiției a trimis Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Albă

Mariana MURAT 28 februarie 2024 | 13:04 3344

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunță, miercuri, că a dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul de la Poarta Albă pentru a verifica incidentele de la procesul lui Vlad Pascu.

Dupa procesul lui Vlad Pascu, Ministrul Justitiei a trimis Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Alba


Atunci când a fost la Judecătoria Mangalia, au fost anumite incidente care au generat discuții în spațiul public la adresa polițiștilor de penitenciar. Am discutat cu conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, ieri, ANP a și comunicat public poziția sa, și anume au informat presa că există anumite standarde, la nivel european, care sunt obligați să le respecte, printre care principiul ca atunci când deținuții sunt mutați dintr-un penitenciar în alte locuri, cum ar fi spital, tribunal, aceștia trebuie să ia măsuri pentru a nu fi expuși cât mai mult privirii publice, luând măsuri pentru a le proteja imaginea, anonimatul”, spune Alina Gorghiu. Ea anunță că a trimis Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Albă.

Fiind însă un caz mediatizat și extrem de sensibil și un caz extrem de important cum se va soluționa pentru societate și pentru sănătatea noastră a tuturor, și pentru că îmi doresc, ca ministru al Justiției, să nu planeze niciodată vreo suspiciune că s-au încălcat normele legale, atunci când vine vorba de o instituție aflată în subordinea Ministerului Justiției, vă informez că am dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul de la Poarta Albă, repet, pentru a se putea verifica dacă au fost respectate toate normele legale în materie. Consider, ca ministru, că trebuie clarificate aceste aspecte, mai ales că, din informațiile pe care le-am primit, în această perioadă directorul penitenciarului se află în concediu și conducerea interimară a fost asigurată de altă persoană. Vă asigur pe toți că voi fi foarte atentă și voi monitoriza cu rigoare tot ce ține de acest caz, aștept cât se poate de repede rezultatul controlului pe care le-am dispus la Penitenciarul de la Poarta Albă”, încheie Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Directorul nu se afla în concediu era chiar în instituție și chiar a dispus alarmarea unității în acea zi , dar un ministru mincinos dintr un partid mincinos face orice să și apere sponsorii.
2
0
Mai e putin si scap, au rezolvat mami cu tati
1
0
Pușcăria e o lume aparte pe care tu nu o înțelegi, cred ca încerci să distragi atenția de la alte chestii mai grave, oricum ești depășită de situatie
0
1
sa ma sstergggeti la kkkwr cu limba.
3
1
nu mai s******i mesajele va-n gat de nespalati !!!
5
1
Nici nu s-a aflat cu cine era prostanul asta in masina...
4
0
Eu nu înțeleg de ce mereu după,și nu înainte...
4
0
Parintii drogatului au 600 de apartamente. Se da la toata lumea si se rezolva. Se face justitie bai ca voi sunteti porosti si nu stiti bai. Porostii sta si se uita dupa gard si la 4 ani voteaza cu hootii
4
1
Trafic de droguri si spagi la greu acolo. Fostii sefi mate si dinca au facut averi din spagi, sa vedeti cine sta in spatele comertului acolo!!!!
9
1
Sa vedem si Procesul lu Simona Margaian ! Cum merge la Targsor pentru ca a lasat un batran pe Strada si ia luat saptar lu Filip!cu asta se ocupa fostul militian proxenetism si trafic de nasolii!
9
1
A cuprins tot sistemul justiție.m.a.i,dias,diicot,dna,dipi,frontiera,isu,I******s,ciolacu,ciuca,gorghiu,predoiu,etc.
13
0
De cate ori sunt controlați șmecherii primesc telefoane de la București și se bagă în concediu.
12
0
Mafia politica a pus saua pe justitie! La Constanta s-a reusit desfiintarea anticoruptiei! Serviciul va porni de la zero barat si vor trece ani multi pana va redeveni operational, practic s-a revenit epoca de piatra adica la era tene cand serviciul a existat doar cu numele
11
5
pentru....NESTIINTA SAU ...INTERESE... PROCESUL SEVA PRELUNGI ...PANA CAND SE VA DA ..VRDICTUL.....BIETUL BAIAT DE BANI GATA......A FOST IN LEGITIMA APARARE...SI VA FI LIBER LA...DROGURI...
19
0
Toatapula in judecatorii procurorii politistii din romania . Suntteti doar niste sclavi corupti.
13
5
Sa verifici si de ce vedetele cu bani primesc invoiri fara numar, iar prostii fara bani nu au plecat niciodata in invoire!
12
0
Tocmai pentru ca fiind atat de mediatizat cazul asta a fost data afara din magistratura judecatoarea aia care chema mortul sa depuna declaratzie sau s-a pus la dospit cazul fetei si in al doilea rand,ia intreabatziva subalterni doamna Gorghiu cat mai dureaza procesul asta pana la decizia finala intrun caz de shpaga la militzieani sau trafic de Influenza caci drogalaul a fost prins de politzishti inainte de accident si lasat liber,plus dublu omor din culpa,vatamare corporala din culpa,conducerea unui autoturism sub Influenza drogurilor si fuga de la locul accidentului fara aprobarea politziei,vedetzi doamna ministru ca,ca si maine se face un an de la producerea faptei si subalterni dumneavoastra nimic,cu toate ca este un caz foarte mediatizat asha cum corect atzi declarat.
22
1
Ati dat legea Anastasia . pana auma acest individ trebuia condamnat definitiv in regim de urgenta conform acestei legi . ce o lungesc atata tovarasii magistrati ? nu cunosc aceasta lege ?
28
0
Poate il trimite si la sectia 4 de politie. Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Distrugerile nu sunt fapte penale la ei . Orice dement poate sa iti darame casa pentru ca acesti politisti spun ca nu a facut-o cu rea intentie. Astfel de politisti nu fac altceva decat sa incurajeze infractorii de toate speciile.
19
0
Ăsta se vedea cu avocata in camera intima la parnaie
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510