REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

După scandalul drogurilor, au început controalele la ieșirea din Portul Constanța

După scandalul drogurilor, au început controalele la ieșirea din Portul Constanța

Mirela PASCAL 23 decembrie 2023 | 00:00 3412

Polițiștii din stradă sunt nevoiți să facă față zecilor de mii de persoane și autovehicule care tranzitează cel mai mare port din România. După scandalul drogurilor din Portul Constanța, mai marii Poliției Române au dispus intensificarea controalelor la ieșirea din Portul Constanța.
 
Dupa scandalul drogurilor, au inceput controalele la iesirea din Portul Constantacontroale în port
 
 
”În timp ce reprezentanți de vază ai Poliției Române, unii dintre aceștia avansați în grad de chestor pentru preocuparea manifestată față de compoziția cozonacului și pentru încercările disperate de a deforma realitatea și de a minți cu privire la deficitul enorm de personal, colegii noștri din stradă sunt nevoiți să facă față zecilor de mii de persoane și autovehicule care tranzitează cel mai mare port din România.
 
Dupa scandalul drogurilor, au inceput controalele la iesirea din Portul Constanta
 
Astfel că după metehnele clasice, care până acum au adus numai regres, mai marii de la București, după ultimele articole din presă au dispus intensificarea controalelor la ieșirea din Portul Constanța.  Însă având în vedere numărul mic de polițiști care efectuează controalele asupra autovehiculelor este logic că s-au format cozi kilometrice. Se pare că avem nevoie de “fake-news” ca să fie puse lucrurile în mișcare, deși astfel de demersuri heirupiste nu sunt sănătoase când resursele umane sunt insuficiente pentru a permite realizarea unor astfel de activități în parametri optimi pentru a nu genera erori umane„, a transmis Europol.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare P.R.O.S.T. mai esti!!!!! Atat te duce capul, pe care il ai doar ca sa nu iti ploua in gat.
1
0
Voi milițienilor sunteți disperați cum sau luat pozele Va simțiți cam in curul gol nu ? Ați fost demascați. Cum facem cu mașinile care le aveți de peste 20000 € ? De unde ? Din salariu ?
2
0
Politia port cei mai mari spagari. Cum ii prindeti flagrant direct
5
0
Prostan cu epoleți! Nu se rezolva nimic ! Mai bine...unii ca tine bai Andreicuta....ați cere sa se facă legi ff dure...și garantat s.ar face liniște! Nu ai făcut nimic altceva decât sa suni sosul.
1
4
Țigările de contrabandă se vând în magazine pe str.Rasaritului și pe Ecaterina Teodoroiu nr 1.
9
0
Afacerile se fac la un alt nivel, când se pornește treaba nici o cameră nu mai funcționează în port nu găinari cu portbagajul, hahalerelor
6
1
Controlul pulii na oprește pe mine ca am un bidon de motorina ba frate da p****i mai sunt
7
1
Vedeti ca nu mai marii din politie au dispus controale. APC-ul a dispus controale prin firma de paza Securitas. Ca erau si politisti in zona, este cu totul altceva. Dar nu mai dezinformati doar ca sa creati o stire de senzatie.
9
0
Te-a intrebat cineva de poze. Ce jurnalism faceți voi cu articole scrise pe genunchi si cu poze primite pe sub mana? Voi nu verificati sursa lor?
6
0
PORT CONTROL CONTAINER firma de hoti poarta 10 bis , relu un hot care fura din containere cu felix alt golan .
4
0
De unde aveti pozele astea? Ele au fost furate de pe un grup privat de whatsapp al unor lucratori din politie si date publicitatii fara acordul acestora. La fel a facut si sindicatul Europol care a starnit tot scandalul asta. A intrat in posesia lor si le-a dat publicității fara acordul celor care au facut foto si fara acordul politistului care apare in poza. Vedeti ca va iesi scandal cu pozele astea, nu pentru ca ar fi ceva anormal in ele si pentru ca au fost "furate" si nimeni nu și-a dat acordul sa apara in spatiul public.
7
5
De unde aveti pozele astea? Ele au fost furate de pe un grup privat de whatsapp al unor lucratori din politie si date publicitatii fara acordul acestora. La fel a facut si sindicatul Europol care a starnit tot scandalul asta. A intrat in posesia lor si le-a dat publicității fara acordul celor care au facut foto si fara acordul politistului care apare in poza. Vedeti ca va iesi scandal cu pozele astea, nu pentru ca ar fi ceva anormal in ele si pentru ca au fost "furate" nimeni nu și-a dat acordul sa apara in spatiul public.
4
4
Să nu deranjați vreun doker de prin abator
8
0
porturile din lume sunt furturi masive la scara mare si contrabanda la fel la scara mare toate facute de retele organizate care controleaza tot ce misca numai la noi ne spune conducerea politiei ca nu e nimic totul e in regula si vrea sa-i credem
13
1
Tigarile le gasiti in masinile vamesilor in parcare.....verificati.
21
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166