REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Durere fără margini pentru celebrul Gianluca Vacchi

Durere fără margini pentru celebrul Gianluca Vacchi

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 636

Celebrul Gianluca Vacchi trece prin momente extrem de dureroase. Mama antreprenorului a murit, după o luptă grea cu o boală incurabilă. După pierderea celei care i-a dat viață, influencerul italian a transmis un mesaj emoționant.

Durere fara margini pentru celebrul Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi și-a pierdut mama. Antreprenorul italian trece prin momente de durere cumplită odată cu moartea femeii și a transmis un tribut emoționant celei care a trecut prin suferințe cumplite în ultimii ani de viață. Iată ce a scris influencerul pe rețelele de socializare!

Mama lui Gianluca Vacchi a murit

Mama italianului urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe Instagram a luptat cu o boală grea, iar fiul ei i-a fost alături mereu, dar aceasta s-a stins din viață de curând. În onoarea ei, Gianluca a publicat un clip video cu numeroase momente speciale alături de cea care i-a dat viață.

Totodată, antreprenorul a scris un mesaj plin de emoție despre mama lui, în care a vorbit despre suferințele pe care le-a îndurat „ca o leoaică” femeia și a și-a exprimat alinarea pe care o simte pentru că aceasta a trăit să-și cunoscă nepoata.

„Iubita mea mamă a plecat dintre noi. Numeroasele suferințe prin care a trecut în ultimii ani au născut în mine un sentiment de devastare și durere. Mă consolez cu gândul că acum ea se află în pace, s-a reunit cu iubitul ei soț, tatăl meu, care o așteaptă acolo de mult timp cu brațele deschise.

 Scumpa mea mamă, ce lecție mi-ai dat în toți acești ani! Ai luptat ca o leoaică, întotdeauna ne aduceai zâmbetul pe față. Mamă, în fiecare zi vei fi cu noi mai mult decât înainte, și când fetița mea va vedea o fotografie cu tine și va rosti cuvântul ”bunica”, va fi un moment de bucurie supremă pentru mine.”, a transmis Gianluca Vacchi pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303