REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Dușu, patronul de la Pizzico, a ajuns mare analist politic! VIDEO

Dușu, patronul de la Pizzico, a ajuns mare analist politic! VIDEO

Replica API 10 martie 2022 | 10:13 6108

Andrei Dușu, unul dintre cei mai controversați și vocali patroni de localuri din Piața Ovidiu, a ajuns la disperare. Nu mai are somn noaptea, din pricina faptului că instituțiile statului nu-și fac treaba și nu susțin mediul privat. ”Mentalitatea putinească i-a lovit în cap”, spune Dușu, referindu-se la cei care ne conduc la nivel local.

După ce a aflat că operatorii din Portul Tomis ar putea fi evacuați, Andrei Dușu, patronul localului Pizzico, a răbufnit. Acesta spune că instituțiile statului nu sprijină privații și că mai avem puțin și-i ”pregătim totul ca să-i dăm lui Putin".

Se dorea închiderea tuturor business-urilor în Piața Ovidiu. Acum aud că vor evacuarea celor din Portul Tomis. O instituție de stat preia investiția altui privat. Ce mai urmează? Pregătim tot să dăm statului? Pregătim lui Putin să-i dăm tot sau ne întoarcem la comunism? De ce sunt călare pe noi? Nu mai investesc un ban. Nu pot să investesc și apoi să-mi dea în cap în 24 de ore, dar îmi dă o autorizație în 48 de ani. Nu mai știu cine sunt acești oameni care conduc acest județ. Cine sunt acești oameni care vor să facă bani cu banii noștri. Sunt călăi? Vor să distrugă economia? Să ne spună”, spune Dușu.

Pe mine mă sperie lucrurile astea. Nu mai pot să dorm. Mi se pare că ori se droghează, ori beau, ceva e în neregulă cu oamenii ăștia. Cu războiul ăsta, mi se pare că mentalitatea astea putinească i-a lovit în cap„, a mai precizat Dușu.

Vezi mai multe declarații, în materialul VIDEO de mai jos:

Practic, supărarea lui Dușu a pornit în momentul în care primarul Vergil Chițac anunța că a identificat mai multe terase construite ilegal pe domeniul public și promitea că va face toate demersurile necesare pentru ca acestea să fie demolate. La începutul anului 2020, mai mulți operatori economici au fost somați să intre în legalitate și să desființeze construcțiile ilegale. Printre terasele cu probleme de pe raza municipiului se număra și cea aferentă restaurantului Pizzico, a lui Dușu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... de la pizaria PIZZICO foloseste conserve de Ton expirate la pizza cu peste .
1
1
Daca are toate actele in regula, de ce protesteaza???
5
0
Un jeg de local cu un jeg de patron. Salam expirat in pizza si construire fara autorizatie. Mars
8
2
terminati ma cu excrocul asta care face pizza cu salam expirat De aia nu mai putem noi ca saraceste brinzarul.
18
1
Inapoi la oi si branza cu aracet.
9
2
Cred ca nu mai are lovele pt tras pe nas.
10
1
Este un om care isi intretine familia din afacerea lui. Lumea nu intelege! Titlul e tendentios si nejustificat! Omul pierde bani si risca sa isi piarda afacerea
8
12
faci bani ptr Mazare cind o iesi ,investesti ce ai furat
24
5

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768