REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ea este tânăra de 18 ani care s-a sinucis. Ar fi avut o relație amoroasă cu un polițist

Ea este tânăra de 18 ani care s-a sinucis. Ar fi avut o relație amoroasă cu un polițist

Mirela PASCAL 15 august 2024 | 10:40 1799

Moartea unei tinere de 18 ani din orașul Broșteni, județul Suceava, despre care oamenii legii spun că s-ar fi sinucis, a declanșat verificări în cadrul Poliției Broșteni, după ce s-a aflat că fata avusese o relație tumultoasă cu un angajat al Inspectoratului de Poliție Suceava

Ea este tanara de 18 ani care s-a sinucis. Ar fi avut o relatie amoroasa cu un politist

Într-o petiție online se arată că ancheta ar fi „mușamalizată”.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava desfășoară activități de cercetare penală, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea circumstanțelor decesului unei tinere, de 18 ani, din orașul Broșteni, jud. Suceava”, precizează IPJ Suceava.

Ea este tanara de 18 ani care s-a sinucis. Ar fi avut o relatie amoroasa cu un politist

Tânăra a fost găsită moartă în seara de luni, 12 august 2024, în jurul orei 22, în apartamentul din Broșteni, în care locuia.

Plasată la un asistent maternal după dezmembrarea familiei

Potrivit Direcția de Protecție a Copilului Suceava, tânăra a avut statut de minor aflat în sistemul de protecție a copilului, până la începutul acestui an. În urma divorțului părinților, domiciliul celor două fete minore ale familiei a fost stabilit la tată, în comuna Dolhești. Doar că tatăl a plecat la muncă în străinătate, iar cele două minore au rămas în grija bunicii paterne. Aceasta din urmă și-a ajutat permanent familia, financiar și moral, având grijă de cele două fete.

Ioana era sub monitorizarea autorităților încă din luna noiembrie 2019, ca urmare a plecărilor repetate de la domiciliul tatălui și a manifestării unui comportament de automutilare. În 2021, a fost plasată la un asistent maternal profesionist, cu domiciliul în orașul Broșteni.

„Anterior plasamentului, minora a manifestat o conduită rebelă, comportament de automutilare și tentative de suicid, comportament pe care ea l-a pus în legătură cu lipsa de grijă și afecțiune a părinților naturali. Mama, deși locuia în aceeași localitate, a refuzat să păstreze legătura cu minorele. Tânăra a motivat gesturile suicidale prin existența problemelor familiale: sentimente de neglijare din partea mamei, indiferență și dificultăți de comunicare cu tatăl, precum și violență fizică din partea acestuia”, spun autoritățile citate de presa locală.

După ce a ajuns la asistentul maternal, ea a avut rezultate școlare foarte bune, participând frecvent la olimpiade școlare și la alte activități extrașcolare, fiind bine integrată în comunitate și în colectivul clasei, potrivit Protecției Copilului.

La 18 ani, ea a revocat ordinul de plasament și s-a mutat singură într-o garsonieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și o executa pe tânăra până la loc comanda...
5
1
Ce dojeneala luam de la mama și tata daca nu învățăm ptr examenul de maturitate,mai târziu sa dovedit că este buna și bătaia. Am luat admiterea la facultate de stat înainte de 89.Le mulțumesc pe această cale părinților care m au bătut la timp și m au educat.Pacat că ei nu mai sunt acum.
10
3
BWAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAH
3
3
astia care o faceti p4n4r4m4, mamele voastre cum sunt ca au s00pt c4riciu de la 17 ani ca sa va faca ?
5
4
Asa fac corvele, se combina cu latrai mai mari in loc sa se rezume la varsta lor, corve jegoase, foarte bine a patit.
5
10
Ioane, e usor sa vorbim cand noi am avut liniste si pace in viata de familie, cand parintii ne au fost alaturi, mai mult sau mai putin, dar au fost acolo, cand am avut un sprijin moral s.a.m.d fata asta a fost aruncată de aici, acolo și înapoi, iar adolescența e cea mai sensibilă parte a vieții, acolo te găsești sau te pierzi. Unii ca ea sunt slabi si cedează, dar dacă noi suntem tari hai să încurajăm pe cei în nevoie, nu doar să judecăm. O argumentare trebuie să aibă ca scop progresul, nu victoria în fața celuilalt.
14
3
Domnișoara la vârsta ei trebuia sâ cochetează cu cartea nu cu cariciul
13
6
a fost un copil pana la 18 toti sunt copii iar perioada adolescentei e cea mai dificila din viata spun psihologii legea ar trebui sa pedepseasca aceste relatii indiferent de evolutia lor adultii ar trebui sa inteleaga ca au responsabilitati ptr care sunt santionati suficient de dur daca le incalca adica daca nu se abtin de la astfel de relatii dar in tara in care proxenetismul e politica de stat de 30 de ani si judecatorii justifica relatia cu sex consimtit la 13 ani nu putem avea nici o pretentie
3
4
ar fi avut, da' n-ar mai fi putut
1
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016