REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

E greu să fii bugetar! Angajații ARSVOM petrec cinci zile la munte, pe banii statului

E greu să fii bugetar! Angajații ARSVOM petrec cinci zile la munte, pe banii statului

Andreea VREJOIU 28 aprilie 2023 | 00:00 4226

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) continuă seria concediilor mascate pe banii pe statului. Mai nou, doi angajați din cadrul agenției vor participa la așa-zise cursuri de formare profesională, cursurile care, în realitate, sunt concedii pentru care bugetarii mai primesc și salariu. Astfel, în perioada 14 – 19 mai 2023, adică 5 nopți de cazare, unul dintre norocoșii bugetari se va relaxa la Hotelul Carpathia din Sinaia, iar un altul se va relaxa în stațiunea Sovata. Pentru cazare, conducerea agenției va scoate nu mai puțin de 5000 de lei.

E greu sa fii bugetar! Angajatii ARSVOM petrec cinci zile la munte, pe banii statului

Mii de angajați din instituțiile și companiile publice merg anual în stațiunile de pe litoral, la munte sau la băi, toate astea, sub umbrela unor așa-zise cursuri de formare profesională. Totul este asigurat din bugetele instituțiilor. Vorbim despre patru, cinci sau șase zile petrecute în stațiunile montane, timp în care funcționarii primesc și salariu, poate și diurnă și, posibil, să vină la pachet cu un membru al familiei.

E greu sa fii bugetar! Angajatii ARSVOM petrec cinci zile la munte, pe banii statuluiHotelul Carpathia din Sinaia

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) continuă să își trimită angajații la cursuri de formare. Spre exemplu, în perioada 14 – 19 mai 2023, un angajat al agenției ,,își va îmbunătăți abilitățile profesionale” la Hotelul Carpathia din Sinaia. Organizatorul LC Travel Moment SRL va primi nu mai puțin de 2.790 de lei, aproximativ 560 de euro.

E greu sa fii bugetar! Angajatii ARSVOM petrec cinci zile la munte, pe banii statuluiHotel Sovata Ensana Health Spa

Un alt angajat va participa la cursurile de formare profesională în perioada 7 - 12 mai 2023, în stațiunea Sovata, la Hotelul Ensana. Aceeași societate amintită anterior va primi 2.590 de lei, aproximativ 524 de euro.

De altfel, și perioada anterior mai mulți angajați ARSVOM au beneficiat de o minivacanță pe banii statului, pentru așa-zisa formare profesională, în Brașov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N o face,ca te zboară ca pe un angajat normal.Doar taci,că ăsta i viitorul.Taci.E țara tăcerii și a smecherilor. Adică nu deschide gura și fi smecher.De nu,la anu' nu mai ești prin zonă. Și nu mai comentezi p aici.Bafta și minte.
0
1
De aceste cursuri beneficiază doar anumite persoane de la birouri...dar când a rămas aceeași clica, deși director este un pompier, normal ca nu s- a schimbat nimic..directoarea economica e condamnata penal..dar sefa economica și la firma fostului director...un șpăgar care a capusat aceasta instituție peste 20 ani..cu clica de rigoare, ca doar nu a furat singur
3
1
Dacă tot dați știri din acestea cum ca angajații Arsvom se duc in Nush ce concedii ,de ce nu dați și nume așa ar fi normal sa știm și noi care sunt aia, ca de …. cei care muncesc normal fără alte joburi in plus nu spune nimeni când muncești pe salariu de 2500 lei. Din ofițeri sau marinari nu știm pe niciunul sa fie trimis la așa zisele specializări , așa ca nu mai aruncați cu noroi in toată lumea ca așa da bine in presa. Mai bine va Ocupați de cei care au salarii imense nu un rahat de vacanța de 500€ , praf in ochi la fraieri. Oricum sunteți o Replica de scandal nu de altceva , ma mir ca mai funcționați din păcate .
5
0
nimic despre cwrvele din privat??/ care tin oamenii pe salariu minim??care nu platesc ore suplimentare??care dau oamenii afara dupa 40ani? care nu dau la salariati vouchere de vacanta.....
5
0
LA FEL SE INTAMPLA SI LA OFICIUL FORTELOR DE MUNCA...NU ESTE O NOUTATE...DACA SE POATE, DE CE NU, CA DOAR SE SPETESC MUNCIND
5
5
Tare va freaca grija ca fac bugetarii, ca dreg, ca au, ca … si in privat, si multe companii, platesc deplasari angajatilor, si nu Sovata ci in tari din afara, si bani mai multi. Asa este cand mergi de la Far si pana la gara. Frustarea si invidia este boala nationala
11
4
Io cand ma duc la anul in control cu auditu la sefa ec. condamnata penala anul asta o sa imput si excursiile astea. Ce pielea mea ca sunt barosan. Daca nu imi da voie si mie sa ma duc.Ne auzim la anu
1
3
Unul sa Sinaia si altul la Sovata. Pe bune? Asta era stire importanta? Daca plecau toti sau macar jumatate era ceva...asa despre ce vorbim? Mai bine faceati o stite despre cei care lucreaza la impingatoare sau remorchere, cate 15 zile continuu, adica 360 de ore si sunt platiti 168. Asta de mult nu de 5ani.. Stire despre firme mari cu nume sonore, privati, fara sporuri, fara ore de noapte, fara grupe de munca si multe alte nereguli. Asa o sa va atrageti cititori....Altfel, o f*****a de bloc de apartamente ramaneti! Ce comentarii nu va convin, le blocati accesul prin blocarea dupa IP. Credeti ca nu stim? Face stiri adevarate despre ANR, APMC, pilotaj, remorcaj, cam tot ce tine de port ca asta intereseaza multa lume, sau nu stiti ca sunteti in Constanta?
9
2
intrebati de directoarea de investitii ,adica peste ciordeli,cate excursii ,dansa si altele a avut in acest an si in cei trecuti, acest grup de crima organizata din interiorul oil terminal.
6
3
Multe mai știți voi despre Asvrom,salarii si condiții de munca si ce presupune salvarea vieții omenești pe mare..să rămâneți voi cu cât iau majoritatea bani in mână...sanăt**e maxima!
11
4
E nimic pe langa APC unde sefa de personal madalina cretu organizeaza gabgbang ca e nesatula.
7
6
PENTRU PRIVAT LASA MA NENE CA IN COMUNISM AVEAM UN SCOP IN VIATA, UN LOC DE MUNCA BINE PLATIT SI FACEAM CONCEDII DE 3 ORI PE AN CA CEI DE LA ARVSOM. DUPA COMUNISM AM INCEPUT SA SARACESC, SA IMI PLECE RUDELE CU STUDII SA STEARGA LA c*r STRAINI SI SA SE PRABUSEASCA TOT IN JURUL MEU, ACUM MUNCESC CA PAZNIC PE MINIM PE ECONOMIE. ASA CA S-A DOVEDIT CA PUTEM SA TRAIM SI FARA VOI (CAPITALISTII) SI CULMEA SA TRAIM MULT MAI BINE. ASA CA SIKTIR PRIVAT
12
2
@PRIVAT Inainte '89 nu exista privat si traiam toti decent, faliment placut si rapid la toti.
10
5
Daca inchid privatii, sa vedem cine mai plateste salariile bugetarilor. Dar niciodata ala satul nu-l va crede pe cel flamand. Pe timpul asa zisei pandemii, bugetarii nu au fost afectati deloc, din contra, au primit sporuri. Din pacate bugetarii sunt o masa votanta care aduce voturi celor de la putere.
11
13
Succes si concediu placut
8
3
Vad ca problema unora de aici nu este ca salariul la privat este mic ci ca la stat se plateste corect....pe principiul "Sa moara si capra vecinului" Voi ati vrut democratie cu patroni "proprietari de sclavi", asa ca bucurati-va ca aveti dreptul de a munci mult si pe putin :)
14
10
Sa se bucure de concediu, avem o tara frumoasa
12
3
Aceasta cloaca de incopetenti,putori si pile trebuie defintata.....acolo si un marat de marinar si motorist are salariul imens la cat munceste......plus ca mai munceste la n***u prin Mamaia stiu pernonal cu nume si prenume cel putin 4-5 din astia ! In compensatii muncesc pe salupe sau nave pasager mici la Insula Ovidiu de exemplu !!! La n***u !!! Niste javre si putori toti ! Dati afara sau preluati de ISU !!
13
13
Mue GIGi si tuturor capitalistilor lacomi si invidiosi ..|..
13
1
Oameni de exceptie acolo, multumim ca existati!
13
6
Felicitari celor de la ARSVOM, fara ei situatia era mult mai rea.
14
5
cind desfiintati trintorii aia care se dublea a cu paza de coasta?ce salveaza,un pprost cu kiteul sau o vvita cu salteaua?
10
12
Domnilor
15
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016