REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

E LEGE! Asistaţii social care refuză munca NU MAI PRIMESC AJUTOR!

E LEGE! Asistaţii social care refuză munca NU MAI PRIMESC AJUTOR!

Replica API 24 octombrie 2018 | 02:24 500

Propunerea legislativă a deputaţilor Ştefan Alexandru Băişanu, Ică Florică Calotă, Constantin Avram, Marius Surgent şi Dumitru Lovin (ALDE) prin care asistaţii social nu vor mai primi ajutorul social dacă refuză nejustificat un loc de muncă, a devenit lege!

"Deşi se plâng de sărăcie, mulţi dintre aceştia refuză locurile de muncă oferite, preferând să trăiască din ajutoare sociale de la stat, în loc să se angajeze. În momentul în care au decis să iniţieze acest proiect legislativ au luat în considerare faptul că statul nu ar mai trebui să încurajeze comoditatea celor care trăiesc din ajutoarele sociale, ci mai degrabă ar trebui să se implice în angajarea acestora. Asistenţa socială nu înseamnă să dai bani unor oameni leneşi care nu vor să muncească, fără să se gândească însă că acei bani vin de fapt din buzunarul semenilor lor care trag pe brânci pentru un ban cu ajutorul căruia să îşi asigure pâinea zilei de mâine, ci să-i ajuţi pe cei cu adevărat marginalizaţi care nu au nici o şansă în societate", se arată în motivarea iniţiatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt ii prostiti cu latrina 3 si Romania tv pentru nici doi bani, in timp ce pensile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
3
0
In felul acesta,guvernul ciumei rosii ,sa reduca procentul de 25% perceput ca asigurari sociale.
1
0
daca nu ia dus capul eu am doi ani de scoala de subofiteri am pensie 27 de milioane dupa 22 de ani de furat motorina , salam aa pardon munca si altele
2
1
ce ne facem ..ce ne facem...nu ne mai da ajutor social...si asa nu avem nevoie noi de 142 lei cat este ajutorul social pentru una persoana...mai grav este ca ne-au dotat cu maturi gigant,care nu incap in taxiuri...roaba nu este acceptata in portbagajul taxiului...grav..f.grav...cu ce mai mergem noi sa muncim in folosul comunitatii..noi suntem bolnavi,obositi,surmenati,ne doare capul,avem frezoane...ne ia cu temperaturi mari...munca nu-i pentru noi...si asa noua nu tyebuie bani...furam la greu...pa la vie la struguri,pe la nuci pe la caise ...cirese...numai sa furam..
5
0
Aoleu,o sa mergem la cersit sau furat in strainataturi!
3
0
Polarisul se plinge ca n-au oameni suficienti deci LA MUNCA
3
1
O sa fure mai mult si o sa de-a "la cap" mai des. Politia trebuie sa fie mai activa si populatia mai vigilenta. Pentru ca astia mai au o scapare : parnaia. Acolo sunt cazati si hraniti gratis. Deci ... la cap si la ciordeala ca sa mearga la parnaye ca ajutoarele nu mai vin. Atentie!
6
0
Nu place cartea,nu place munca ca-i pt.tractoare,negri,evrei de la munca ma doare capu' si-mi produce frezoane!
4
0
Pai si acum ce facem mergem la munca , nu suntem obisnuiti cu trezitul de dimineata , vine iarna , daca racim la oute ?
9
0
In sfarsit si o veste buna
7
0
dar contributiile la asigurarile sociale raman obligatorii, nu?
5
0
Taiati ajutoarele su dati la copii alocatiii
9
0
De foame o sa creasca jafurile talhariile furturile
4
9
Cine mai munceste oare? Ca orasul este supraaglomerat nonstop, la orice ora!!!
12
0
Ciorile si moldo olto asistati, la munca , negrilor . Va n gura de atarnatori
23
0
Este o lege foarte buna! Nu trebuie incurajata, sustinuta si mai ales platita NEMUNCA. Da! Asistenta sociala nu inseamna sa dai bani unor oameni lenesi, care nu vor sa munceasca.... bani ce vin din buzunarul semenilor lor care trag pe branci.
28
0
Ne-am saturat sa tinem in spate tiate CIORILE BORATE , toate putorile drogate si toti betivanii lenesi ! Ai draq , astia se trezesc la 10., nu trag o bashina pana nu sug o tigare fina si n-si beau cafeaua in tihna ! Se fut ca iepurii si fats ca vacile si vor ajutor social ! Ex. toti 100% din cartierul Henry Coanda ! Manca-iar ciuma de tigani jegosi !
52
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016