REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

E oficial: pe 24 martie, poliţiştii vor protesta în faţa MAI! -documente-

E oficial: pe 24 martie, poliţiştii vor protesta în faţa MAI! -documente-

Replica API 23 februarie 2018 | 23:00 533

După cum arătam în urmă cu două săptămâni, poliţiştii se pregătesc, din nou, de proteste! Chiar preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Constanţa, Vasile Zelca, ne-a declarat că, luna viitoare, poliţiştii vor sărbători "Ziua Poliţiei" cu doamna ministru, Carmen Dan. Mai exact, pe 24 martie, câteva mii de poliţişti se vor deplasa la Bucureşti, unde vor organiza o amplă acţiune de protest, ca o reacţie a nemulţumirilor vizavi de salariile primite. Între timp, au fost trimise scrisori, în numele federaţiei, către Lia Olguţa Vasilescu – ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Tudorel Toader – ministrul Justiţiei şi Eugen Orlando Teodorovici – ministrul Finanţelor Publice. De asemenea, organizatorii acţiunii de protest au obţinut şi autorizaţie de la Primăria Capitalei, pentru desfăşurarea acţiunii în condiţii legale. După cum ne-a declarat şeful SNPPC Constanţa încă de data trecută, nemulţumirile poliţiştilor sunt legate de salariile rămase la nivelul anului 2009.

„În martie, vom protesta ca urmare a degringoladei privind Legea salarizării 153/2017, în care Poliţia a rămas de izbelişte, pentru că noi nu avem nici o treabă cu această lege deocamdată. Noi încă suntem salarizaţi şi remuneraţi la nivelul lunii decembrie 2009. Organizăm un protest de amploare, pe data de 24 martie, la Bucureşti, de Ziua Poliţiei Române. Vom fi undeva la 10-15 mii de poliţişti în stradă, vom vedea ce efect va avea acţiunea noastră, sperăm să le vină mintea cea de pe urmă şi să ne includă şi pe noi în planul de guvernare”, ne-a declarat Vasile Zelca, preşedintele SNPPC Constanţa.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu uitat sa va luati si caschetele alea cu care dadea-ti dea dura pe la Cotroceni.Si ,va reaminesc sloganul ca la mintea vostra este posibil sa-l fi uitat : iesi afara javra ordinara!
1
0
Sper sa nu lipseasca de acolo nici Coarna, nici Godina, aceste ilustre figuri ale politiei romane. Si pentru care simt o cumplita greata...
2
0
Du-te naibii: ce, acum aparam si zebrele? Daca zebra a trecut prin loc nepermis strada! Si nevasta fostului primar Brailoiu, a omorat acum cativa ani un pieton la Lazu. Politistilor, si o sa urlati in vuvuzele la miting? Nu va amendeaza colegii de la jandarmerie? Sau hot la hot nu-si scoate banii?
2
1
Si eu voi protesta ca nu am dosar penal ptr ca am omorat o femeie pe trecerea de pietoni din Mamaia fiind beat si drogat.
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016