REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ea este adolescenta care a murit în accidentul produs de prietenul ei, care avea permis de 4 zile

Ea este adolescenta care a murit în accidentul produs de prietenul ei, care avea permis de 4 zile

A.F. 13 mai 2024 | 19:45 3898

O adolescentă de doar 17 ani a pierit după ce mașina în care era pasageră s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil, în apropiere de Timișoara, duminică seara, în jurul orei 01:00. Fata se afla în mașină alături de un prieten în vârstă de 19 ani, care abia luase permisul și de curând primise cadou de la părinți autoturismul.

Ea este adolescenta care a murit in accidentul produs de prietenul ei, care avea permis de 4 zile

Cei doi se grăbeau să ajungă la o petrecere în localitatea Beregsăul Mare, la aproximativ 20 de kilometri de Timişoara. Totul s-a schimbat însă când într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului. Cei doi nu purtau centura de siguranță, lucru care i-a adus sfârșitul tinerei de 17 ani. Fata a zburat practic din autoturism, trupul ajungând la 300 de metri de mașină, potrivit Antena3 CNN.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost în stare conștientă, cu toate că mașina a fost distrusă în proporție de 70%.

Poliţiştii din Timiş au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

Acuzațiile aduse de mama fetei

Între timp, familia victimei vine cu acuzații după ce copila a pierit în tragicul accident. Mama adolescentei a izbucnit la adresa tânărului care s-a aflat la volan.

"Nu ştiu absolut nimic decât am fost informată că a avut un accident. Nu mi s-a zis că e un accident grav. Nu am ştiut că a decedat. Domnii poliţişti mi-au spus la telefon că e în salvare, primeşte îngrijiri medicale.

Când am ajuns la locul faptei, ea era decedată. Nici atunci nu mi-au spus, dar criminalul mi-a ucis fata.

Atât ştiu să vă spun. Nu ştiu cine este criminalul ăla. Nu doresc să facă închisoare. Vreau să fie şi el la trei metri cum este fata mea. Prinţesa mea nu mai e, a murit, din cauza lui. Un prăpădit mi-a distrus fata.

Nu mi-a spus că pleacă niciunde. A fost la muncă fata, a ieşit de la muncă, a plecat acasă. După, nu ştiu ce s-a întâmplat", a mărturisit mama fetei de 17 moartă în tragicul accident de lângă Timişoara, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOTI RATATII AU BMV-URI... DAR MUNCA NU ???? MERGETI LA MUNCA GOLANILOR...BMV-URILE MAI POT ASTEPTA..
3
0
Nu zic, dar spun.
0
1
La 3m sub, cu suspendare.
6
0
Printesa si Prapaditul. Nu vrea raul Criminalului, doar sa-l vada la 3m sub pamant. LOL.
3
2
Fac sport extrem cu Dacia / Cu okii-nkishi o ard / Imi place senzatia
2
1
parinti idioti, parveniti, imbogatiti peste noapte din ilegalitati , niste iresponsabili care isi duc proprii copii la moarte , in loc sa le ofere educatie aleasa ei le cumpara masini puternici sa se faleasca in fata rudelor si a vecinilor..imi e scarba de aceasta situatie in Romania, lor nu ptr ca prostul nu are rusine sau compasiune. ..sictir
13
0
n-am inteles cum a ajuns trupul la 300 metri de masina, nu are logica. avand in vedere dinamica accidentului mai plauzibil este ca masina a ajuns la 300 metri de trup, nu invers. adica a sarit trupul din masina si masina a mers mai departe, s-a rostogolit. sa sara trupul din masina 300 metri imi vine greu a crede, nici motociclistii cand fac accident la 200 la ora nu plonjeaza asa departe
13
1
Si parinti sant de vina ca le cunpara masini de lux Opel sau BMW gen
11
4
Se plătesc dragi cititori
10
1
Când ajungi artista și te urci la mașină unei leu al șoselei...leiilor o sa sugeti frumos la cca 2000 cu cca 1 tona de pământ pe voi...isteților !
11
2
D-zeu sa o ierte.
18
2
Pai despagubiri tot din bani nostri.
6
3
toate fufele sunt pe la 1 noaptea te miri pe unde și culmea părinții nu știu unde sunt, așa va trebuie daca vreți aventură primiți aventura, luați o pungă de semințe un cola și stați la bârfă prin parcări asta va este viața, obositelor
26
2
Pai ii dai masina bmw la 19 ani fara munca? Acum plateste despagubiri 1 milion euro pentru moartea care ai produs-o. Jmecheria se plateste
22
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016