REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
19.8° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Ea este fata de 18 ani ucisă cu sânge rece de un adolescent cu probleme psihice din Bacău

Ea este fata de 18 ani ucisă cu sânge rece de un adolescent cu probleme psihice din Bacău

Virgil STOIAN 5 octombrie 2024 | 18:24 922

Noi detalii și dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din Bacău care a șocat întreaga țară. Fata de doar 18 ani a fost ucisă de adolescentul cu probleme psihice chiar sub ochii fraților săi mai mici.

Ea este fata de 18 ani ucisa cu sange rece de un adolescent cu probleme psihice din Bacau


Tânăra a fost înjunghiată în timp ce încerca să își salveze frații

Vecinii victimei spun că atacatorul a fost recent externat la psihiatrie la cerere, pe semnătura bunicii sale, și se pare că a ajuns în curtea unde a avut loc nenorocirea din întâmplare.

Înarmat cu un cuțit, adolescentul a dat buzna peste fata de doar 18 ani care era împreună cu cei doi frați ai săi mai mici, gemeni, în vârstă de nouă ani.

Observând comportamentul ciudat pe care acesta îl avea, tânăra și-a dat seama că ceva rău urma să se întâmple și a sărit să își apere frații.

Preț de câteva clipe fata s-a luptat cu atacatorul, însă până când vecinii au fost alertați de țipetele sale disperate și au sărit în ajutorul ei, a fost înjunghiată de mai multe ori, chiar sub privirile îngrozite ale gemenilor.

Atunci când vecinii au ajuns în curtea, unde au avut loc scenele desprinse din filmele de groază, tânăra era deja rănită grav, așa că aceștia au sunat imediat la 112.

La scurt timp, la fața locului a ajuns o ambulanță care a transportat victima la spitalul din Bacău, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„O stare foarte foarte critică, leziuni în zona gâtului a fost resuscitată, însă rănile suferite erau mult prea grave”, au declarat medicii.

Între timp, atacatorul care era deja căutat de polițiști a fost prins de către vecini în apropiere de casa, unde a comis teribila crimă.

 „La fântâna aia l-am oprit, poliția îl căuta și am zis că n-are rost să mai fugă, să stea liniștit că oricum îl prinde. S-a împotrivit prima dată, a dat să fugă”, a spus un martor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenorocita de bunicasa sa infunde puscaria impreuna cu el daca tot l-a scos pe semnatura.
5
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710