REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din București

Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din București

A.F. 6 noiembrie 2023 | 20:21 4595

Luni dimineața, o femeie a fost incendiată într-un bloc din Sectorul 6 din București, chiar de nepotul său. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment. Un martor a dezvăluit cum bărbatul a stropit-o cu benzină, apoi i-a dat foc. Din păcate, femeia a murit.

Ea este femeia care a fost incendiata de catre nepotul sau, intr-un bloc din Bucuresti Liliana Popa, sursa foto: Facebook/Liliana Popa

Crima a avut loc pe data de 6 octombrie, în jurul orei 8.30. Polițiștii de la Secția 20 au primit un apel la 112 că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie a fost stropită cu benzină și apoi i s-a dat foc.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor sosiți la fața locului, femeia în urma arsurilor provocate de incendiu.

Din primele informații, femeia, care era administratorul blocului, ar fi făcut și o plângere la Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește. 

Polițiștii l-au identificat pe autorul crimei

Polițiștii nu au tratat în mod corespunzător această plângere și au înregistrat-o ca petiție. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat până astăzi de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

După crima șocantă, polițiștii l-au căutat pe autor. Bărbatul a fost prins de polițiști, iar în urma verificărilor s-a constatat că nepotul femeii este cel care a ucis-o, potrivit click.ro.

Nepoata femeii incendiate a lăsat un mesaj sfâșietor

Imediat după aflarea veștii, nepoata Lilianei Popa a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. 

„Suflețelul meu nu mai este ... Mor, mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești“, a scris nepoata femeii, citează antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inteleg , stiu ca este greu sa faci diferenta dintre un pericol real si o banala cearta intre vecini....atunci cand ai lipsa de profesionisti adevarati ! Sistemul este in colaps, trebuie reformat din temelii !
0
1
Hai sa i restructuram pe incompetentii din politia romana , o adunatura de analfabeti fratii cu interlopii si vanzatorii de droguri! De unde credeti ca sunt atatea persoane traficate de proxeneti,de unde atatia dealeri de droguri? De la militienii corupti
9
1
sa mor de inteleg ceva, cel care o hartuia era un vecin si l-a reclamat la politie, apoi s-a aflat ca cel care i-a dat foc era un nepot, pai ori era vecin ori nepot, am inceput sa nu mai inteleg romaneste
17
0
r*mână a demonstrat iarăși ce trebuia demonstrat,ca să fim siguri ca s parte din acest brav sistem.
12
1
Oameni fara suflet, cata cruzime sa ai sa dai foc cu benzina unei femei… O bestie de animal
13
0
Politie indolenta, tablagii, dorm în bocanci , cu pretenții de pensie speciala, incompetenta !
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510