REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.5° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
32.5° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor

Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor

A.F. 12 iunie 2024 | 00:00 3351

Polițiștii au reușit să identifice victima care a fost găsită moartă într-o valiză, în remorca unei mașini din Bihor. Vecinii au povestit că surorile erau foarte slabe și căutau mâncare prin gunoaie.

Ea este femeia gasita moarta intr-o valiza, in Bihorvictima care a fost găsită moartă în valiză

Este vorba despre o tânără de 31 de ani din Bihor ce ar fi fost ucisă la finalul săptămânii trecute într-o altă locație față de cea în care a fost găsit cadavrul.

Se pare că suspecții ar fi intenționat să îngroape trupul femeii. Un bărbat a sunat în această dimineață la 112 pentru a anunța că din remorcă vine un miros înțepător. Tot el a fost cel care i-a atenționat pe polițiști că în bloc ar fi o persoană sechestrată.

Oamenii legii au găsit trei persoane în apartament, respectiv trei femei iar una dintre ele în stare foarte gravă. A fost bătută și subnutrită.

Ea este femeia gasita moarta intr-o valiza, in Bihorsora victimei

Procurorii au stabilit că este vorba despre sora mai mică a femeii ucise. Aceasta a ajuns la spital și nu a putut fi audiată de polițiști din cauza rănilor suferite și la nivelul feței. Este desfigurată.

Între timp procurorii audiază mai multe persoane printre care și un bărbat și concubina lui. Vecinii vorbesc despre prostituție și proxenetism în apartamentele din acel bloc. Adesea au auzit certuri dar și bătăi. Ei povestesc că surorile erau foarte slabe, căutau mâncare prin gunoi și erau îmbrăcate zilnic cu aceleași haine.

Important este că toate persoanele suspecte în acest caz sunt în custodia Poliției. Cel mai probabil în această seară se va dispune și reținerea lor, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca scrie pe ele ce meserie au
1
2
sunt baieti
1
1
Surorile sunt frati?
1
1
toata lumea din cartier stia ce cloaca de infractiuni e in cartier intre altele din scandalurile neintrerupte numai politia si procuratura nu stia si nu vedea nimic ca peste tot in tara avem un stat care protejeaza proxenetii si proxenetul sef e chiar ciolacu asa cum au fost toti sefii de partide si guverne de 34 de ani care au condus tara de la iliescu si petre roman pana azi
11
1
Și când băieții nu au mai primit sumele necesare din adunatul spermei le a dat cartonașul roșu...Lover boy nu vor muri niciodată cat sunt sub protecția sistemului.
23
4
Dana Budeanu! Parol!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510