REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ea este mama care și-a ucis copilul în bătaie într-un apartament

Ea este mama care și-a ucis copilul în bătaie într-un apartament

Mariana MURAT 1 februarie 2024 | 12:28 1607

În urmă cu o zi, o fetiță din Galați a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii au cercetat cazul, iar șocul a fost uriaș când au aflat cea care a ucis-o a fost tocmai mama ei.

Ea este mama care si-a ucis copilul in bataie intr-un apartament Ea este mama care și-a ucis copilul în bătaie într-un apartament 

Fetița trecea prin chinuri groaznice de mult timp, iar apropiații familiei lor știau ce se întâmplă în apartament. În cele din urmă, actele de violență i-au adus sfârșitul. Numele fetiței din Galați, care a murit după ce a fost bătută de mama ei, este Alexandra și avea doar 9 ani. Fetița mai avea încă două surori, care locuiau împreună cu ea și mama lor. Fetițele erau și ele agresate des de femeie, iar aceasta avea un comportament foarte agresiv, atât fizic, cât și verbal. De asemenea, surorile Alexandrei ar fi luat parte inclusiv la scenele de cruzime de create de mama lor, în momentul în care a bătut-o crunt pe fiica ei de 9 ani, iar aceasta a murit. În urma tragediei, celelalte două fetițe au ajuns în grija asistenților de la Protecția Copilului, iar în acest caz există o anchetă în curs de desfășurare.

Ce zgomote auzeau vecinii din locuința lor

Actele de violență ale femeii nu sunt o noutate pentru cei care o cunosc, căci ei știau la ce chinuri sunt supuse fetițele. O vecină a declarat că se auzeau foarte des urlete de copil. ”Înțeleg că seara a bătut-o și când am intrat acolo o femeie cu o salopetă spunea: de ce ai bătut-o? Numai pe ea stai cu gura pe ea, de ce ai bătut-o? Era foarte agitată femeia. Bușituri foarte multe și urlete de copil și mereu se auzeau urlete de copil”, a declarat vecina ei.

Mai mult, și apropiații ei au făcut dezvăluiri terifiante despre comportamentul pe care îl avea femeia față de copiii ei.  ”Fata a fost în mall de ieri, de la 2 până la 9 seara, și în timpul ăla a bătut-o mă-sa pe aia, fata n-a știut. Nu (n.r. - nu o bătea mereu), la țară când era o bătea. Are crize, are carnet de handicap. A luat-o fata de un an de zile la ea, cu tot cu copii, că îi bătea într-una acolo”, a declarat mama cumnatei femeii, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510