REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ea este Sonia, fata moartă la propria petrecere. Care a fost cauza decesului

Ea este Sonia, fata moartă la propria petrecere. Care a fost cauza decesului

A.F. 17 octombrie 2023 | 18:27 4422

Sonia, fata moartă la propria petrecere, împlinea 16 ani peste câteva zile. Familia este șocată în urma dispariției fulgerătoare.

Ea este Sonia, fata moarta la propria petrecere. Care a fost cauza decesului

Sonia, fata moartă la propria petrecere, în Ploiești, împlinea 16 ani peste câteva zile și era fiica unei cunoscute profesoare din municipiu. Petrecerea a fost organizată chiar pentru a-și sărbători ziua de naștere.

În urma necropsiei, medicii au stabilit că minora avea anumite tulburări de ritm cardiac. Totodată, fata consumase alcool în seara respectivă. Deși se confrunta cu dereglări miocardice, se pare că nu urma un tratament.

De altfel, urmează să fie efectuate analize amănunțite, iar examenul toxicologic complet va arăta dacă fata a consumat și alte substanțe în seara cu pricina. Potrivit surselor din anchetă, citate de Antena 3, în apartamentul tinerei ar fi fost găsite mai multe sticle de băutură.

Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Sonia a invitat mai mulți adolescenți la petrecerea organizată de ziua ei, iar părinții i-au lăsat întreaga locuință la dispoziție. La un moment dat, sărbătorita a început să se simtă rău și le-a spus invitaților că merge în camera ei pentru a se odihni.

Familia Soniei este în stare de șoc

Văzând că nu se mai întoarce, prietenii ei au intrat în cameră să vadă cum se simte. Însă, Sonia zăcea întinsă pe pat, în stare de inconștiență. Tinerii au anunțat-o pe mama copilei, care a sunat de urgență la 112.

„Tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă”, au transmis polițiștii din Prahova.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să o salveze pe Sonia, fiind declarat decesul. Familia și prietenii fetei sunt șocați după moartea fulgerătoare a acesteia. Sonia era un copil bun, tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze.

În urma tragediei, au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe, pe rețelele de socializare, pentru familia adolescentei. „Sonia tu nu meritai ceva rău. Ne-ai făcut pe toți să râdem și ne-ai adus sparkul. Te iubesc”.

”Dumnezeu să te binecuvânteze. Această lume nu te-a meritat, ne-ai părăsit prea devreme. Odihnește-te în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii Soniei, citează fanatik.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesoară de toxicologie ..
1
0
NU-TI VINE A CREDE...la 16 ani,fiica de profesoara,cu sarme in bot,nas si-n...k.....r.. cu botul rujat ca o paparuda??? fardata si vopsita....??? draga mama profesoara...si dta. esti la fel???ce educatie a primit acest copil..RUSINEEEEEEEE
2
2
Părintii de azi își lasă copiii liberi la tatuaje cercercei peste tot băuturi alcoolice la minori droguri etc Educația veche a dispătrut e aproape zero și în case și în școli Tinerii merg la scoală cu pantaloni tăiați tatuaje fumat țigări și bere prin zona parcuri și marketuri Ca părinte nu vezi că copilul tău o ia în direcții greșite Sânt mulți părinți care au fost educați mai strict și azi zic copilul meu trebuie să fie mai liber Copiii lăsați liberi fără educație ajung ratați și după vă întrebați de ce când e prea târziu Tinerii de azi au ajuns niște roboți stă doar pe telefoane Nu știu să facă sport plimbări în parcuri biciclete tenis fotbal șah volei etc Au copiat din vestul Europei ce e mai p***t tatuaje cercei peste tot pantaloni rupți băutura droguri și statul pe telefoane zilnic aproape non stop
5
2
Made in destrabalare totala,părinții sunt duși cu freza,
9
7
gen z sau x k...
6
7
Răzlețe, stai sa vezi peste cativa ani morti cu nemiluita. Fata asta era dusa, părinții orbi, libertate la maxim, piercing in nas ca la porci, toate astea duc la comportamente deviante si chiar la moarte
28
7
Mda...bagati fratilor alcool si pastile ca e bine
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510