REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ea este Ştefana Andrada, tânăra judecătoare găsită moartă în propria locuință

Ea este Ştefana Andrada, tânăra judecătoare găsită moartă în propria locuință

Andreea CONDURACHE 14 septembrie 2023 | 14:01 7464

Judecătoarea Ștefana Andrada Pavel, de la Judecătoria Gherla, a murit la doar 32 de ani. Ea a fost găsită în casă, fără suflare. Evenimentul tragic a fost descoperit după ce colegii judecătoarei au devenit îngrijorați de absența acesteia de la serviciu și de faptul că nu mai răspundea la apeluri.

Ea este stefana Andrada, tanara judecatoare gasita moarta in propria locuinta

Moarte misterioasă în județul Cluj unde o judecătoare de doar 32 de ani a fost găsită fără viață în propria locuință, chiar în ziua în care trebuia să conducă o ședință. Colegii acesteia sunt cei care au anunțat și poliția.

Judecătoarea ar fi avut ședință de judecată, dar a lipsit nejustificat. Atât grefiera, cât și colegii care o știau au încercat să o contacteze, însă totul a fost în zadar.Alarmați de această situație, au sunat imediat la 112. La scurt timp după apel, echipajele de salvare au sosit la locuința judecătoarei, unde au descoperit-o pe aceasta fără viață.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Politia municipiului Gherla a fost sesizata despre faptul ca o femeie de 32 de ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuința. Se efectuează cercetări in vederea stabilirii cauzei decesului”, a declarat IPJ Cluj.

Andrada Ștefana Pavel a fost numită în 2021 judecătoare la Gherla și era foarte apreciată pentru munca ei. Se pare că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni.

Potrivit unor surse, există şi suspiciunea că ar fi suferit de depresie şi este posibil să fi luat anumite pastile, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră... Contra cost!!!!
0
0
A crescut foarte mult procentul deceselor la persoanele tinere, ''moarte suspecta'' ! Tromboze , AVC-uri, infarct. Foarte multe persoane tinere sau prezentat un urgente cu semipareza.... Oare de ce ? Nimeni nu trage nici un semnal de alarma in sensul asta, oare de ce ? Cei vaccinati nu vor sa accepte faptul ca vaccinul este o posibila cauza ,ii inteleg , este greu sa accepti faptul ca ai fost pacalit si ca ti se poate intampla ceva rau! Dar medicii , ei de ce tac ? Oare de ce ? Poate ca specialistii au dreptate , mortile suspecte nu au legatura cu vaccinul, poate este doar o coincidenta ,zic si io...
2
1
Deci ..... ați băgat la cap ?!! Dacă nu dați verdicte în favoarea sistemului , se va gasi altul care să le dea. Doar că trebuie să îi facem loc elegant.
1
0
Bagati dozele 4 si 5 gagii! Si asa sunteti prea mulți pe sosele si la mall. O sa va "apara si voua o boala la plămâni".
4
1
daca este adevarat ca avea o boala grava de plamani orice raceala sau covid ignorate aveau un risc mortal mult mai mare decat la un om sanatos; in cazuri extrem de rare au murit si oameni tineri sanatosi de la o gripa dar ptr ca au fost atat de rare nimeni nu crede asta; cu mai multi ani in urma au fost vreo 2 cazuri de fotbalisti care au murit la antrenamente si s-a stabilit ca avusesera gripa care in cazuri foarte rare poate ajunge la inima ca orice alta infectie respiratorie
6
1
De ce cad asa de multi sportivi pe teren? "Coincidenta" aia din zicala "Nu exista conspiratii dar nici coincidente"
2
4
Eu am citit pe grupurile de cretini de pe feisbuc că nu e bine să te vacinezi. Ști ce zic?
6
7
I did that ! : )
6
0
E moarte suspecta, adica judeca interlopi trebuie facuta publica ancheta. Judecatorii sunt susceptibili de amenintari, corupere… Mai terminati cu comentariile feministe, parca n-ati vazut femei in viata voastra, tot 2 t**e si o Verticala au toate
8
1
Mai lasati o in plm cu depresia si texte de astea....
12
1
Visul oricărui bărbat femeie frumoasa tanara realizata ...
7
8
Bravo Cezara tie tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA CEZARA!! Asa ar fi KOREKT! Cezara FEBLETEA MEA!!
5
18
un judecator la inceput de drum are presiuni de tot felul, uneori din interior, volumul de munca este unul imens si viata personala din aceasta cauza este zero, faceti ceva in sensul asta, dati drumul in sistem juristilor si avocatilor sa puteti suplini deficitul, altfel sistemul va claca, azi nu mai merita efortul muncii de a deveni judecator, uite unde se ajunge, nu vede nimeni?
21
15
Asta cu “anumite pastile “ ati bagat-o de la voi, nu?
13
7
era VAXXXINATA sau nu... si cate doze de sigur si eficent avea
12
21
Pacat ,mai avea cateva luni pana la o pensie speciala de 20 000 de lei.
16
28
Asta cu "anumite pastile" ati bagat-o de la voi, nu ?
25
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016