REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Echipajul unei ambulanțe, prins în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă

Echipajul unei ambulanțe, prins în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă

Victor ROTARU 20 septembrie 2023 | 13:34 1086

Trei angajaÈ›i ai Serviciului JudeÈ›ean de Ambulanță Buzău au sărit pe fereastra maÈ™inii de ambulanță, după ce au nimerit în mijlocul unui conflict armat.

Echipajul unei ambulante, prins in mijlocul unei confruntari cu focuri de arma

Un echipaj al Serviciului JudeÈ›ean de Ambulanță Buzău a nimerit în mijlocul unei confruntări între două clanuri de romi, în timpul căreia au fost trase È™i focuri de armă. Cei trei angajaÈ›i ai AmbulanÈ›ei s-au speriat când au auzit împuÈ™căturile È™i au sărit pe fereastră, pentru a scăpa cu viață. 

Se pare că totul ar fi pornit de la fiica interlopului, căsătorită recent cu un tânăr de aceeaÈ™i etnie, a cărui familie locuieÈ™te într-un alt cartier al oraÈ™ului.

Spiritele s-au încins atunci când tânăra soÈ›ie ar fi fugit de la casa soÈ›ului È™i ar fi revenit la locuinÈ›a părinÈ›ilor. Rudele soÈ›ului părăsit au mers, la orele amiezii, să-È™i ia soÈ›ia acasă, cu forÈ›a.

Pentru a le face față atacatorilor, unul bărbat a tras mai multe focuri de armă neletală. Cu câteva minute înainte de acest incident, un echipaj de la Salvare sosise în vila interlopilor pentru a-i acorda primul ajutor.

Atunci când au auzit împuÈ™căturile, medicul, asistentul È™i È™oferul ambulanÈ›ei s-au speriat È™i au sărit pe fereastră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VIITOR DE HAUR TARA NOASTRA ARE,E O AVANPREMIERA,PESTE 20 DE ANI NOI VOM FI MINORITARI SI VOM LASA MAJORITATEA DE ATUNCI ,INTELECTUALA,SA NE SUSTINA PRIN COTIZATII SI IMPOZITE SI TAXE SI NOI SA TRAIM CA MINORITARII ,IN STUDIU SI HARMONIE,CUM TRAIESC ACUM EI, IUBITORII DE MUNCA SI STUDIU, HACADEMICIENI SI HACADEMICIENCE MINORE MARITATE CU FORTA
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677