REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Echipamentele sportive din Loganul furat din Constanța erau mai scumpe decât mașina

Echipamentele sportive din Loganul furat din Constanța erau mai scumpe decât mașina

Victor ROTARU 19 ianuarie 2023 | 00:00 8963

În dimineața zilei de duminică, 15 ianuarie a.c., un constănțean s-a trezit fără mașina aflată în parcare. Totul s-a întâmplat în spatele unei cafenele, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Supărarea bărbatului nu constă neapărat în furtul mașinii, întrucât, din spusele acestuia, mașina valora în jur de 2.000 – 2.500 de lei, ci este vorba despre ce se afla în aceasta, și anume echipamente sportive în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Echipamentele sportive din Loganul furat din Constanta erau mai scumpe decat masinaFoto cu rol informativ

Un constănțean s-a trezit în dimineața zilei de duminică, 15 ianuarie a.c., fără mașina aflată în parcare. Acesta folosea mașina pentru a face naveta, utilizând-o în scopul muncii. Contactat de către reporterii de la Replica, bărbatul a declarat: „Mașina a fost furată, acum așteptăm să o găsim pe undeva abandonată. Nu e o mașină care să se fure și să facă ceva cu ea. Presupunem că au luat-o, se plimbă puțin cu ea și o să o abandoneze la un moment dat. Așteptăm să vedem ce zic și cei de la poliție. Mașina era funcțională, avea toate actele în regulă. Era mașina mea de muncă, făceam naveta cu ea. În weekend nu o foloseam, și când a trebuit să mă duc la muncă, nu mai era în parcare. Din ce am auzit, mașina ar fi fost văzută în Oltina. I-am anunțat pe domnii polițiști, acum se fac cercetări la Oltina să vedem dacă e acolo sau nu.

Marea nemulțumire a bărbatului nu este legată de mașină, ci de faptul că în aceasta se aflau mai multe acte importante, și mai multe echipamente sportive ce ar valora în jur de 7.000 de lei, acesta declarând: „Cel mai ciudat este că s-a furat din centrul Constanței, unde aveam încredere și siguranță. Nu s-a furat dintr-o zonă de pe la periferie. Era parcată în spatele unei cafenele, de pe Lăpușneanu. Era pe un loc de parcare, nu a fost ridicată de Poliția Locală, asta am verificat înainte să sun la 112. Problema o constituie actele care erau în mașină, erau acte importante, echipamente sportive. Mașina valorează undeva la 2.000 – 2.500 de lei, iar ce s-a furat din ea, undeva la 7.000, asta e problema. Îmi doresc să-mi recuperez și mașina, dar îmi doresc să recuperez și ce s-a furat din ea.

Echipamentele sportive din Loganul furat din Constanta erau mai scumpe decat masinaMașina furată

Inițial, bărbatul a crezut că este vorba de o glumă, având în vedere că mașina se afla într-o zonă centrală a orașului, destul de tranzitată, acesta a mai declarat: „Inițial am crezut că este o glumă, după am realizat că nu este. Cred că mașina a fost furată de niște puști, care au vrut să se distreze cu ea. Sigur acum se mai plimbă cu ea, până vor fi prinși sau vor rămâne fără benzină. Mi-au zis polițiștii că nu au mai avut un caz de furt de mașină în sine, de mult timp. Bine, e primul model de Logan, dacă bagi o șurubelniță pe lângă butuc, sare butucul cu totul, nu poți spune că este o mașină care nu se poate sparge. Nu cred că au luat-o la modul să se folosească de ea, cred că au luat-o strict din distracție. Cred că sunt niște tineri care au luat-o din exces de adrenalină, să vadă ce se întâmplă. Eu merg pe premisa că o să fie abandonată pe undeva, când nu va mai avea benzină. Nu cred că se vor duce cu ea la benzinărie când nu va mai avea combustibil. Unde va rămâne fără benzină, acolo o vom găsi.” 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa-i ma! Erau chilotii ma-tii pe care i-a dat jos chiar inainte sa se duca pe centura la produs!
1
4
si ce daca era in centrul ctei! aglomeratia de militieni locali e mai mare? sa nu-i fure si pe ei!
7
2
Problema cum se exprima, idioti comentaci, ci ca se fura din zone unde unii cred ca daca locuiesc acolo sunt mai constanteni decat altii, ca stau mai pi șentru. Si masina sigur e folosită la furaciuni
5
4
Erau 2 perechi de chiloti purtati. Normal ca erau mai scumpe ca cotezul de Logan
1
18

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436