REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
28.3° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

ECONOMU, EXECUTAT și de AVOCATA care l-a REPREZENTAT în PROCES

ECONOMU, EXECUTAT și de AVOCATA care l-a REPREZENTAT în PROCES

Replica API 30 octombrie 2021 | 21:13 11865

După ce a pierdut procesele împotriva Primăriei Constanța, speță în cadrul căreia administrația locală îi cerea peste 1 milion de euro, reprezentând ratele neplătite pe un teren, iată că afaceristul continuă să facă ”victime” și în rândul avocaților. Cristina Toxin, avocata care l-a reprezentat în procesul cu unitatea administrativ teritorială, îl execută silit în vederea recuperării onorariilor.

Tudorel Economu

Tudorel Economu a fost obligat de instanță să plătească Primăriei Constanța peste un milion de euro, după ce nu și-a mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală. Este vorba despre terenul de vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare. Și a câștigat.

Judecătorii au încuviințat executarea silită

Familia Economu a fost reprezentată în instanță de cabinetul de avocatură al Cristinei Toxin. Supărat că a pierdut lupta cu primăria, afaceristul nu i-a mai plătit onorariile. Pe 15 octombrie, la Judecătoria Sectorului 1 a fost înregistrat dosarul de executare silită deschis de Cabinet Avocat Toxin Cristina împotriva lui soților Mariana și Tudorel Economu. Iar, pe 21 octombrie, instanța a admis de încuviințare a executării silite. Decizia nu are cale de atac.

Blocul din Mamaia

Economu, implicat în mai multe afaceri

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori, Dumi Economu, este implicat în mai multe afaceri, atât în Constanța, cât și în București ori Tulcea. Tudorel Economu este asociat în societatea Fattoria Ristorante SRL, prin intermediul căreia a realizat mai multe investiții imobiliare în Mamaia și București, dar și în SC Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Mall Expert Srl, Vitraliu SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face rating acest barbatel, nu gluma! Un trubadur al excrocheriilor
25
0
Deunazi, familiile astea din domeniul horeca erau ridicate la rangul de zei, mai bine-spus la rangul de faraoni. In ani s-a dovedit ca, de fapt, tot ce afisau era din imprumuturi la banci si tepe. Deh, asta e viata cand esti lacom.
26
0
El este rusinea armanilor, fratele lui care era un om serios, numai este
23
0
fara sa-i plateasca inainte, asa cum ne pun pe noi? Ei nu fac nimic fara sa fie platiti inainte, ca cu- vele
7
1
Mai stim un excroc patologic, Barhalescu de la Direct Turism.
6
1
Tot ce se scrie despre Donchi este minciuna ! Noi avem probleme cu fata care este bolnava !
4
0
Cum adica "Dumi este implicat"? ala este deja "LUT DE OALE" S-a spanzurat acu cva timp.
9
0
Timpul le rezolva pe toate, dar absolut pe toate. A fi sarlatan, nu tine pana la nesfarsit. Odata si odata ti se infunda. De dormit noaptea bine in aceasta situatie sigur nu doarme. Dar, in fata naturii le platesti pe toate. Aici. Nu la sub 2 metri sub pamant.
62
1
tipu este escroc patologic
77
2
Replica ar trebui sa investigheze
8
3
cineva nu-si mai recupereaza banii de la acest individ de tot apare in media locala. ca nu e vreun doxat sa tot scrie presa despre acest individ. individul are un comportament grobian din cele scrise in toate articolele.
73
0
Toxin ...asociata si gagica lui feliciu...la ce va asteptati???
22
1
Donchi pufleni e bagat mai rau decat asta ! Cu funia in beci !
67
1
un taranus din camena si o taranca din tistimelu. fara prea multa educatie. ambii, cu aspiratii de mari intelectuali. ambii cu tulburari de comportament underline.
91
1
Marcu din Eforie care mai nou isi bate angajatii si ii munceste 7 zile din 7 program de 15 ore zilnic oare ce merita ?
12
0
Avocatul de fapt, este Ovanesian, asta care scrieti voi mai, Replica, cred ca stiti cine este?
26
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303