REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au anulat vacanța. Motivul pentru care cei doi nu mai pleacă la Paris

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au anulat vacanța. Motivul pentru care cei doi nu mai pleacă la Paris

Replica API 4 octombrie 2021 | 22:27 1134

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au mers câteva zile în vacanță în Italia, însă acum cei doi aveau de gând să-și continue luna de miere la Paris. Planurile le-au fost date peste cap, iar aceștia au fost nevoiți să anuleze totul.

Cu doar două luni în urmă a fost mare nuntă în showbiz, asta deoarece Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit, motiv pentru care cei doi ulterior au decis să plece în luna de miere.

Câteva zile aceștia au fost în Sardinia, Italia, acolo unde s-au bucurat de peisaje de poveste, însă luna de miere avea să continue acum în Paris, acolo unde Cleopatra Stratan urma să-și sărbătorească și ziua de naștere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au anulat vacanța

Din păcate lucrurile nu vor mai sta așa, asta deoarece cântăreața le-a spus fanilor săi de pe Instagram că au anulat vacanța din Franța pe motivul pandemiei și a restricțiilor care au fost din nou introduse de puțin timp.

Cei doi vor pleca însă spre Paris imediat ce restricțiile le vor permite acest lucru, asta deoarece și-au dorit de mult timp să meargă către această destinație.

Ea a ales să nu-și schimbe numele de familie după nuntă

Deși s-au căsătorit, Cleopatra Stratan a ales ca după nunta cu Edward Sanda să nu-și schimbe numele de familie, ci în continuare să fie numită la fel ca și până acum. Cei doi au precizat că nu avea sens să schimbe totul, mai ales că ea e cunoscută publicului larg cu numele de Stratan, iar schimbarea nu ar fi adus nimic în plus.

Aceștia au făcut cununia civilă și petrecerea de nuntă în România, iar slujba religioasă a avut loc la o săptămână, în Chișinău, orașul din care provine tânăra, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cintareata era cind avea 10 ani .acum e doar o nevasta .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016