REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
32.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Efectele negative ale grevei profesorilor: anxietate crescută pentru elevii care dau examene

Efectele negative ale grevei profesorilor: anxietate crescută pentru elevii care dau examene

Victor ROTARU 17 iunie 2023 | 12:46 860

Cele trei săptămâni de grevă a profesorilor nu au rămas fără efecte negative pentru elevi. Organizația Salvați Copiii atrage atenția asupra dificultăților cu care se confruntă acum mulți elevi care urmează să susțină examene.

Efectele negative ale grevei profesorilor: anxietate crescuta pentru elevii care dau examene

"În ultima perioadă am constatat o creștere a ceea ce înseamnă simptome din spera anxietății în rândul copiilor și mai ales a celor care se află în preajma examenelor. Riscul ca ei să nu se poată concentra este destul de mare, depinde foarte mult de fiecare copil, depinde de personalitatea lui, de structura lui, de ceea ce a făcut în aceste trei săptămâni. Este o perioadă dificilă prin care ei trec.

Sunt copii care în această perioadă au "profitat" de situație și s-au concentrat pe școală, sunt alții care au văzut-o ca pe o relaxare. În general, în perioada examenelor este foarte important ca familia să fie alături, să existe o comunicare foarte bună, părinții să fie activi și să-i susțină în tot ceea ce ei fac", a spus Mihaela Dinu, potrivit antena3.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o sa aiba si profesorii o asociatie ""Salvati profesorii ""pt ca bietii profesori nu si mai pot face meseria din cauza odraslelor noastre copii si nepoti fopaqrte p***t crescuti in puf cu atatea lipsuri la capitolul educatie .Vezi adsolescenti zilnic pe strazi si chiar si elevi mai mici atat fete cat si baieti care sunt cu p..a mea in gura toata ziua fara pic de jena ca ne streseaza si polueaza atmosfera fonic si fizic .Ia vedeti cati profesori apeleaza la psihologi si preoti medicamentuzandu se ca nu mai suporta buna educatie a copilasilor .si interventiile parintilor a matusilor a bunicilor care sunt atotstiutori in ale invatamantului Incornoratii cei micuti si dragalasi lasati sa creasca liber ca buruienile pe marginea drumului ajung N: drogati ,alcoolici ,agresivi si termina in puscarii .imi spunea cineva ca acessti micuti firavi la ora de sport care mai auung ca multi sunt scutiti ,la cea mai mica indoire scot gaze ca Trabanturile din 1970 . Oare unde se indreapta societa ??
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712