REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.7° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Eforie Aqua Park și-a deschis porțile pentru noul sezon și așteaptă pe toată lumea la distracție

Eforie Aqua Park și-a deschis porțile pentru noul sezon și așteaptă pe toată lumea la distracție

Georgiana BOGLEA 21 iunie 2024 | 00:00 883

Joi 20 iunie a.c., a avut loc inaugurarea celui mai mare aqua park din sudul litoralului, adică Eforie Aqua Park. Turiștii sunt așteptați cu  mai mulți animatori, mai mute tobogane gonflabile, două scene și mai multe concursuri antrenate de mult iubitul Wilmark, parcul acvatic este pregătit să dea startul unui nou sezon de zâmbete și distracție acvatică.

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie

La deschiderea aqua parkului a fost prezent magicianul Ciprian care a făcut o scurtă introspectivă a noutăților cu care sunt așteptați turiștii în noul sezon.


Suntem super pregătiți pentru noul val de turiști. Avem câteva noutăți majore în redefinirea parcului Eforie Aqua Park. Avem deasupra piscinei o linie gigantică pe care acrobații noștri vor   face acrobații la înălțime. Direct de la circ vin la Eforie Aqua Park. Avem o nouă scenă anul acesta pe care vom lansa concursurile cu spumă, concursurile pe topogane. De asemenea, pe lângă scenă avem o zonă special dedicată aniversărilor copiilor unde copiii își pot serba ziua, după care urcăm pe scenă și le cântăm <<La mulți ani!>>. Este o nebunie completă. Zona de food court este de asemenea redefinită complet. S-a schimbat ideea de autoservire și s-a trecut la o modalitate mai modernă cu noile timpuri de servire a oaspeților. Totul este schimbat. Șezlongurile sunt nou-nouțe, soarele este cald, apa este caldă, este excelentă. Și program artistic, că asta ține de mine, este complet schimbat. Sunt trei programe diferite care merg în paralel. În fiecare zi este un program diferit astfel încât oamenii dacă vin în prima zi să nu vadă același lucru și în a doua zi sau a treia. Avem clovni, avem acrobați, avem magicieni bineînțeles. Avem mai mulți magicieni, eu și cu colegii mei anul acesta. Avem un program artistic de aqua Zumba alături de Sterlin Belen. Îl avem pe Wilmark anul acesta care vine și face super atmosferă. O să fie nebunie, o să fie veselie, o să fie adrenalină, aici la Eforie Aqua Park. ”, a declarat magicianul Ciprian.

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie
De asemenea, acesta a precizat că vor fi organizate o mulțime de concursuri noi pentru copii, iar distracția este garantată.


”Sunt o multitudine de concursuri pentru copii de la trasul sforii în apă până la concursuri noi cum ar fi concursul de dans pe scenă, atât pe scena mică, cât și pe scena mare. Concursuri cu baloane gonflabile în apă, concursuri cu scufundări. Este o nebunie. Un program artistic foarte antrenant și diversificat pe durata întregii zile. În fiecare jumătate de oră venim cu un moment nou, cu un program nou prin care îi energizăm pe cei mici cu o doză de adrenalină. ”, a zis magicianul Ciprian.

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie

Totodată, nici adulții nu se vor plictisi la Eforie Aqua Park. Și pentru ei vor fi organizate fel și fel de concursuri.

VIDEO1:

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie


”Dacă programul pentru copii este până în ora 12, de la 12 până seara se schimbă totul și devine program pentru adulți. Avem aqua zumba alături Sterlin Belen. Părinții, adulții, adolescenții și tinerii încing hore în piscina mare, în apă. Aruncă cu apă unii în alții, fac aqua zumba cu Sterlin, este nebunie. Sunt câteva concursuri pe podurile gonflabile și pentru ei. Aleargă, un fel de concurs tip Survivor România, este cu premii, bineînțeles, adică băuturi alcoolice. Este o nebunie și pentru adulți. ”, a spus magicianul Ciprian.

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie

De aproximativ zece ani, parcul acvatic este polul distracției din sudul litoralului și atrage anual un număr semnificativ de turiști în Eforie Nord, stațiunea preferată a familiilor cu copii. Autoritățile locale spun că parcul acvatic este o destinație turistică importantă pentru litoralul românesc. Vizitatorii parcului se declară încântați de diversitatea programului artistic, de tobogane și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici. Eforie Aqua Park este o destinație minunată și pentru adulți, punând la dispoziția acestora tobogane de mare viteză, un jacuzzi impresionant de mare, ședințe de masaj și multe cocktailuri răcoritoare.

Eforie Aqua Park si-a deschis portile pentru noul sezon si asteapta pe toata lumea la distractie

Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, dotat cu șapte tobogane, de diferite viteze, un jacuzii, două scene, vestiare și o zonă modernă de luat masa. Siguranța și confortul turiștilor sunt și ele prioritate pentru administrația parcului. Piscinele și toboganele Eforie Aqua Park sunt supravegheate permanent de către salvamari, iar punctul de prim ajutor este deschis pe toată durata programului de funcționare al parcului.


VIDEO2:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515