REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ei sunt cei doi tineri care au murit în tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactului

Ei sunt cei doi tineri care au murit în tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactului

Mariana MURAT 5 august 2024 | 12:23 5005

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, în vârstă de 24 şi 27 de ani, au murit sâmbătă seară, într-un acccident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești. 

Ei sunt cei doi tineri care au murit in tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactuluiAlin Trifan și Alexandra 

Trei maşini s-au ciocnit în accidentul de pe DN2, la coborârea de pe pasarela Nehoiu, doi tineri au murit, iar alte două persoane sunt rănite. O cameră de bord a surprins accidentul rutier în care și-au pierdut viața cei doi tineri, Alin şi Alexandra, căsătoriți de numai două luni. 

Alin Trifan avea 27 de ani și lucra ca inspector la Casa de Pensii, în timp ce Alexandra, în vârstă de 24 de ani, era învățătoare la Mihăilești. 

Tinerii se cununaseră civil în luna iunie a acestui an și se pregăteau de nuntă. Acum, familiile celor doi se pregătesc pentru înmormântare. 


Ei sunt cei doi tineri care au murit in tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactuluiAlin Trifan și Alexandra

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 2 E85, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești, în apropierea unui pod. 

Pe înregistrare, se vede mașina galbenă condusă de Alin Trifan care circulă cu viteză și se apropie mult de mașina din față.  

Ei sunt cei doi tineri care au murit in tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactuluiImagini de la momentul impactului  

Din cauza vitezei, pentru a evita impactul, Alin încearcă să depășească prin dreapta. Iese însă de pe carosabil, ajunge cu o roată într-o groapă acoperită cu apă, apoi virează brusc spre stânga. Ajunge însă pe contrasens unde se lovește cu autoutilitara. Cei doi soți, în vârstă de 27 și 24 de ani, au murit la spital. 

Ei sunt cei doi tineri care au murit in tragedia de pe DN2. Video cu momentul impactuluiImagini de la momentul impactului

„Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 şi 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a informat Biroul de presă al IPJ Buzău, conform antena3.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel putin, dubarul trage stanga, ii face loc in dreapta, apoi cand il vede in depasire il agata si-l trimite fix pe contrasens, unde e luat in plin de utilitara renault.
1
0
Genul de bombardier care vine cu viteză, se lipește la 1 m de kurul tău și apoi îți dă flashuri.
3
0
A ajuns fix unde trebuia, la 2 m subsol. Un descreierat. A murit o fata nevinovata din cauza lui, si mai puteau muri si alti nevinovati. Suntem pe primul loc la accidente soldate cu morti, dar babuinul romanesc nu invata nimic din asta. Ca mor astfel de nenorociti, nu-i nicio paguba, trist este ca omoara si pe altii.
12
2
evit drumul ala de rahat, DN2. Pacat de gagica.
6
2
Cand esti bezmetic…e posibil sa mori
11
1
Omul a cautat moartea! Nu ai cum sa faci asa ceva! E plin pe strazile tarii de astfel de soferi.
9
1
omul face tailgate, adica nu pastreaza distanta corespunzatoare fata de soferul din fata, si-n plus mai si depaseste pe partea dreapta. Sa-mi fie cu iertare dar a fost un dobitoc. RIP!
18
2
Sofer extrem de agresiv in trafic, se odihniste la minus doi metri in pamant….
18
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303