REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Ei sunt cei mai longevivi primari din județul Constanța!

Ei sunt cei mai longevivi primari din județul Constanța!

Replica API 15 septembrie 2022 | 00:00 4680

Alegerile locale din septembrie 2020 au adus cu sine mai multe surprize dar și întărind ”scaunele” unor edili. Vorbim de cei mai longevivi primari din județ, care au rezistat în fruntea administrațiilor locale mai mult de cinci mandate, între anii 2000 și 2020. În această privință, PSD și PNL împart edilii cu cea mai mare experiență din administrația publică locală.

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, se află în funcție încă din anul 2000, din partea PSD. Primărița se află deja la al șaselea mandat, câștigat în luna septembrie a anului 2020. Deși contestată de o parte a locuitorilor, cât și adversari, edilul a reușit de fiecare dată să le ia fața.

La fel ca și în cazul Marianei Gâju, primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni se află în funcție încă din anul 2000, din partea PNL.

Mihai Soare

Ca și în cazul colegilor amintiți anterior, Mihai Soare este primar al comunei Siliștea din anul 2000.

Mugur Viorel Mitrană se află la conducerea comunei 23 August din anul 2000, fiind deja la al șaselea mandat. Primarul face parte din PNL.

Gheorghe Stelian, primarul din comuna Tortoman, din partea PSD, se află și el tot la al șaselea mandat, fiind ales în funcție încă din anul 2000.

Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian, se află la cel de-al cincilea mandat la conducerea comunei. Ca de fiecare dată, primarul a ieșit câștigător cu un scor uluitor, un astfel de exemplu fiind și alegerile locale din 2020, atunci când Mitroi a avut un scor de 90%.

Gheorghe Stelian

Cristian Cârjaliu se află la cel de-al patrulea mandat consecutiv în fruntea administrației publice din comuna Agigea. Cârjaliu a fost ales pentru prima dată primar în anul 2008 și de atunci și până în prezent este primarul comunei Agigea.

Dorinela Irimia

Dorinela Irimia se află la cel de-al treilea mandat în calitate de primar al comunei Saraiu. În 2020, primarul a câștigat cel de-al treilea mandat cu un procent de 83,70%.

Cristian Radu

Și primarul orașului Mangalia, Cristian Radu, se află la cel de-al treilea mandat consecutiv. Se pare că proiectele de anvergură pe care le-a demarat în oraș, cât și în cele 7 stațiuni aflate în administrarea sa, i-a mulțumit pe mangalioți.

George Scupra

George Scupra, primarul orașului Ovidiu, a reușit să câștige, fără emoții, cel de-al treilea mandat de primar. Acesta a reușit să obțină 69,95% din totalul voturilor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar ai inceput cu comenturile daca tea aruncat ca un pempars refolosit de alti.
1
0
am lucrat intr-o primarie 5 ani..toti primarii sunt NEVINOVATI...CINE I-A PUS ACOLO..ESTE MAI NEVINOVAT CA EI..DOAMNE AJUTA-NE SA SCAPAM DE ACESTI...PRIMARI...
1
0
Dar baiatu ce se plimba cu loganu visiniu care e treaba cu el? Cand vorveste de rau pe gascan cand e cu jean cand e la vorba cu marus. Om cu vrajela si pe interes. A luat apatramentu lu fisu si face pe consilier si e angajat in primarie! Tare flamand e!
0
0
Nu i important acest personaj! Are multe mandate, dar si a construit un imperiu agricol profitand de functie. Sotioara si fata sunt cele care administreaza pamantul! El cumpara terenurile si are contracte de arenda profitand de functie. A promis 0 taxe ptr gunoi, taxe reduse, echipa de fotbal, asfalt in toata com. casa mortuara. NU A FACUT NIMIC! DECI, ESTE DE NIMIC
0
0
gaju pleaca in japonia in concediu
0
0
Astia trebuie daramati
0
0
gaju moare pe scaun
0
0
VOR LUA CU EI...EXACT CE- ALUAT SI ...CEAUSESCU...DOAMNE AJUTA..
3
0
nu mai moare nic unul?hai Doamne,da.le un cancer,doua,sa nu se bucure de furaciuni!
0
0
Dar si cei mai bogati.
0
0
Cel mai longeviv este de departe GASCAN, primarul de la Independenta.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513