REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
29.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Ei sunt papagalii care s-au CREZUT INTERLOPI pe PROMENADA din Costinești!

Ei sunt papagalii care s-au CREZUT INTERLOPI pe PROMENADA din Costinești!

Replica API 1 iulie 2021 | 00:46 63595

Un scandal a izbucnit la Costinești, zilele trecute, care s-a lăsat cu lovituri de cuțit și persoane spitalizate. Victimă a căzut și un agent de pază, care intervenise pentru a aplana conflictul. Este vorba despre Marius Tatu, fiul acestuia – Nicolae Caddy Tatu și un minor de 16 ani (fiul vitreg al lui Marius Tatu). Magistrații Tribunalului Constanța au emis pe numele primilor doi mandate de arestare pentru 30 de zile.

Nicolae Caddy Tatu și fratele vitreg (minor)

Polițiștii stațiunii Costinești, în dimineața de luni, 28 iunie, în jurul orei 01.30, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. Potrivit informațiilor noastre, este vorba de cuțite.

Mai exact, Marius Tatu și cu cei doi fii ai săi, Nicolae Caddy Tatu și un minor de 16 ani (fiul vitreg), aflați sub influența băuturilor alcoolice, au avut chef să se ia de trecători pe promenada din Costinești. În primă fază au agasat și lovit doi bărbați, care au reușit să fugă, după care și-au îndreptat atenția către un grup de tineri. În timp ce conflictul era în toi, tinerii neștiind ce să facă, un agent de pază aflat în zonă a intervenit pentru a aplana scandalul, însă s-a ales cu o lovitură de cuțit. Detalii aici: Noi DETALII în SCANDALUL CUȚITARULUI de la COSTINEȘTI! Video

Arestați preventiv

Marius Tatu și Nicolae Caddy Tatu au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au eliberat pe numele lor mandate pentru 30 de zile.

Precizăm că Nicolae Caddy Tatu fusese dat dispărut anul trecut. Mai exact, la data de 1 ianuarie 2020, în jurul orei 05.00, acesta plecase în mod voluntar de pe raza municipiului Constanța, fără a reveni o bună bucată de timp.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si politia? Unde era politia?
0
0
Bulangii astia care dau cu cutitu si se cred si eu interlopi trebuie prinsi si batuti pana se pisa pa ei bagami as pl in rasa lor de pripasi se vad smardoi si ei cu cutitu in mana dupa 2 3 beri
26
4
sa moara. tu si tot neamul tau. necalificatule
14
6
Pai daca sunt papagali ? Cum vrei sa ii numeasca, cei doi familisti, cele doua persoane inteligente... ? Am impresia ca si astia care le tineti apararea sunteti la fel de papagali sau chiar mai mult.
15
4
arici pogonici......a si mai construi un canal cu d alde astia
9
3
Cu urechile alea prinde sigur 6G...
31
5
pe la il chema caddy ? bine ca nu il cheama Tuareg sau Passat sau Tiguan .hehe
22
1
Eu daca era in locul lor te dadeam in judecata, jurnalist de cacao ce esti..numai titluri de rahat aveti in capetele alea, nu stiu cine dracu v-a angajat, dar e mai simplu ca voi
12
46
ce urechi de shrek are, zici ca e desenat cu mana stanga
42
7
de parca a te numi interlop este o virtute, asa o scrieti....
36
7
Papusi sa le bagi la sos!
19
2
barbosi scirbosi,tatuati si analfabeti!
41
3
ca ai aia chiar ca papagali sunt cea lea trebuie scandal..
21
4
Bai ce limbaj de adevarati jurnalishti aveti in voi. Mai ramane sa aruncati cate o pwula mea ratacita prin viitoarele articole, si sunteti ziar de cartier cu acte in regula.
43
24

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118