REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ei sunt polițiștii care l-au imobilizat în trafic pe motociclistul fugar!

Ei sunt polițiștii care l-au imobilizat în trafic pe motociclistul fugar!

Victor ROTARU 26 februarie 2024 | 00:00 6013

Sâmbătă, în jur de ora 12.00, doi poliÈ›iÈ™ti din cadrul IPJ ConstanÈ›a, Vlad È™i Darius, patrulau pe D.J. 224, în comuna SiliÈ™tea, când au observat în trafic o motocicletă condusă de un bărbat, care, la vederea lor, a încetinit vehiculul. PoliÈ›iÈ™tii È™-au dat seama că ceva nu este în regulă, aÈ™a că au efectuat un semnal de oprire, însă motociclistul a gonit în trafic, fără să respecte semnalele oamenilor legii. AceÈ™tia au pornit în urmărirea lui È™i, în final, l-au prins.

Ei sunt politistii care l-au imobilizat in trafic pe motociclistul fugar! Vlad și Darius

Cei doi poliÈ›iÈ™ti È™i-au dat seama că ceva nu este în regulă È™i i-au făcut semnal de oprire. Motociclistul a oprit vehiculul, dar, când colegii noÈ™tri s-au apropiat de el, cu intenÈ›ia de a-l legitima, a demarat È™i a fugit. PoliÈ›iÈ™tii au pornit în urmărirea lui, cu semnalele acustice È™i luminoase în funcÈ›iune. Concomitent, au solicitat sprijin prin staÈ›ie, astfel că mai multe patrule de poliÈ›ie s-au îndreptat spre D.J. 224, în căutarea motociclistului.

Ei sunt politistii care l-au imobilizat in trafic pe motociclistul fugar! Motocicleta urmărită

„După aproximativ 4 kilometri, acesta a fost interceptat, pe o stradă din comuna SiliÈ™tea. După ce l-au verificat, poliÈ›iÈ™tii au constatat că motociclistul nu deÈ›ine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar motocicleta nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă. Bărbatul este acum cercetat penal È™i a fost sancÈ›ionat contravenÈ›ional. Felicitări colegilor noÈ™tri! Putem spune că, datorită prezenÈ›ei lor de spirit, un real pericol a fost înlăturat din trafic!”, au transmis reprezentanÈ›ii IPJ ConstanÈ›a.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu, Mihai. tu ești fetita care citeste articole pe r*****a si saliveaza la doi politisti.
0
2
dacă ei sunt vai mama lor, tu câstigi Miss Univers?
0
2
ce fetze au, vai pl lor,au rata 2000 lei din salariu de 4000, habar nu au ce inseamna 5mii euro pe lună așa lejer, frumușeii tot o gioarsa de Opel conduceți și aia adus din germania le platformă
1
2
si-au facut meseria
3
0
Cei dor au o relarie impreuna? Cine e fetita?
4
2
Cand esti tanar ai aripi,e palpitant...Pe masura ce prinzi experienta realizezi ca buzunarul e cam gol si incepi sa faci prostii.Pana una alta,flacaii lui Predoiu si au facut treaba...sper sa ii tina naravul.Chiar ma mir ca acolo la tara nu au cazut la pace..ce ,o rata ,un curcan,un berbec nu mergeau??
4
1
ce actiune eroica! buni de trimis in ucraina, mercenari.
4
7
cum adica SAT AMARAT....SILISTEA ESTE PLINA DE JAVRE...CUNOSC EU UNA JAVRA,CARE LOCUIESTE IN ..CERNAVODA.. SE SPARGE IN MASINI...ULTIMA ACHIZITIE...UN...BEMEVEU...TOATA ZIUA O FREACA DE COLO PANA COLO...MAI NOU A DESCHIS SI UN HOTEL...
8
0
Pensati, selfie-uri in masina de serviciu, cel mai probabil...cu ce a ajuns sa se laude Politia Romana, au prins un motociclist fara permis!
18
6
Ce amarat.....l-au prins doi gabetzi pacaliti cu o tinichea de logan...
9
8
CSI Siliștea.
5
3
Pe articolele voastre reclame la g****i corupti.
11
10
Pentru Corbu-nu vezi ce fețe au parcă sunt personale Tăntalaul și Gogomanu din filmul cu același nume
14
14
VA DATI SEAMA PE CINE A PRINS POLITIA ,DUPA URMARIREA CA DIN FILME.PRINDETI BAI PAPAGAALILOR ADEVARATII INFRACTORI SI DILERII DE DROGURI CARE A NENOROCIT ATATA TINERET.
32
7
Plin de donatori de organe...EXECUTATII !!!
8
15
Se nazare la politie 3! Use goagle and have fun
2
3
Era pe camp si intr un sat amarat.Care era pericolul?Sa dea peste un iepure.?
22
18
Felicitari politistilor!
24
8
Ce aveți mă cu donatorii de organe?
14
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436