REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flăcările pentru lichidarea incendiului de la Poarta Albă!

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flăcările pentru lichidarea incendiului de la Poarta Albă!

Mirela PASCAL 12 iulie 2024 | 11:55 8035

Aproximativ 7 ore, 242 de salvatori constănțeni au luptat cu flăcările pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit ieri,  la Poarta Albă. Flăcările amenințau să se extindă la un cămin de persoane vârstnice, la penitenciarul Poarta Albă,la 2 ferme din proximitate, dar și la mai multe gospodarii, misiunea colegilor fiind una extrem de dificilă.

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flacarile pentru lichidarea incendiului de la Poarta Alba!

Efortul lor a fost unul considerabil având în vedere temperaturile mari degajate de flăcări dar și greutatea echipamentelor de protecție – peste 25 kg.   ”Colegii noștri au dat dovadă de curaj și profesionalism, demonstrând încă o dată dăruirea lor pentru a proteja viețile și bunurile oamenilor. Aceștia au reușit să facă protecție la căminul de bătrâni, unde au salvat 87 de persoane, dar și la penitenciar, clădirea fiind protejată„, transmite ISU Dobrogea.
Au ars 450 de hectare și s-a intervenit cu 17 autospeciale de stingere și 15 resurse medicale( 3 SMURD B, 1 SMURD C, 3 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SAJ).

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flacarile pentru lichidarea incendiului de la Poarta Alba!

Reamintim  că arderea vegetației este interzisă, extrem de periculoasă și poate duce la tragedii. Iată câteva motive pentru a evita această practică: Risc major de propagare rapidă a incendiilor - vântul și condițiile meteorologice pot transforma rapid un foc mic într-un incendiu de proporții.

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flacarile pentru lichidarea incendiului de la Poarta Alba!

Pericol pentru vieți omenești și bunuri - incendiile de vegetație pot ajunge în zone locuite, punând în pericol casele și viețile oamenilor. Impact negativ asupra mediului - distrugerea habitatelor naturale și poluarea aerului sunt consecințe grave ale incendiilor de vegetație.

Ei sunt pompierii eroi care s-au luptat 7 ore cu flacarile pentru lichidarea incendiului de la Poarta Alba!
 Ce puteți face pentru a preveni incendiile de vegetație:
 Nu folosiți focul deschis în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt.
 Fiți vigilenți și semnalați orice început de incendiu la numărul de urgență 112.
Noi suntem aici pentru a vă proteja, dar avem nevoie de ajutorul și responsabilitatea fiecărui cetățean.
Împreună protejăm mediul înconjurător și comunitățile noastre!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU.....COMANDASU OBOSITUL....PARAZITII DE LA LOCALA CERNAVODA, STAU NECLINTITI...LA UMBRA, ALATURI DE MAREA SEFA....MORARU SLINOASA MADALINA...
2
0
m u i e sa ti dea tie ...pamantul
0
0
și eroii.aia cu șpagă angajați când îi pozați
4
3
sa le dam la mueeeeeee
2
4
DE CE SUNT EROI NU IAU SALARIILE ALE MARI? DAR CAND STAU CU SAPTAMANILE SI DORM AN BOCANCI NU MAI SUNT EROI?APROPO NU SUNT PLATITI SI CAND FREACA MENTA? ARTICOL DE CACAAT .
13
6
Parazitii de la locala unde sunt?
12
0
Nu am intzeles dece ii numitzi eroi pe pompieri, oameni ashtia care atunci cand nu sunt la interventzi ce fac ?pai daca tot nu lucteaza 8 ore pe zi ca muncitori care nu au decat 30 de minute pauza de masa mi se pare cam exagerat sa numeshti erou un om care in afara de interventzii freaca menta pentru ca din fericire incedii nu sunt non stop,asta ne mai lipsea.
14
14
A fost inspectorul sef acolo?? Ce draqu cauta in poza?
8
1
si mai ies la pensie si la 50 de ani!!!
8
6
Numai mosi, astia sunt pomperoi nu altceva, unde sunt aia tineri si fortosi? Astia sunt umbra a ceea ce au fost si isi risca viata ca doar flacaii lor sunt la munca prezenti la neverseen, bitch please, untolde si alte susanele.
7
11
Sanatate le doresc si le multumesc . Este o meserie grea si multi nu inteleg riscurile la care se expun .
27
5
Dragilor, dar pentru ce sunt plătiți ? Nu pentru asta? Asta este starea de normalitate, să-și facă treaba. Adevărul este că, într-o societate ca a noastră, cei care-și fac treaba trebuiesc mediatizați...
17
10
adica oamenii au fost la serviciu lor de zi cu zi nu?
19
8
Bravo lor. Dumnezeu sa I binecuvânteze.
15
0
r*****a, eroi tai au salariu de 7000 lei și nu face nimic voluntar ca să-l numești Erou, și-au făcut doar meseria pentru care sânt plătiți
21
14

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510