REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

El a furat Mercedesul de lux, din zona Spitalului Județean

El a furat Mercedesul de lux, din zona Spitalului Județean

Replica API 24 februarie 2022 | 14:47 15539

Un bărbat, din Constanța, s-a trezit fără autoturismul de lux pe care-l parcase în fața casei. Mașina a fost furată, evenimentul petrecându-se în noaptea de 19/20 februarie, în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Din fericire pentru păgubit, mașina a fost găsită în cursul zilei de marți 22 februarie. Potrivit informațiilor noastre, autorul furtului este Petre Ionuț Cristinel, de 31 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, un ”client” mai vechi al polițiștilor.

Petre Ionuț Cristinel

Petre Ionuț Cristinel a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, 22 februarie, a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cum s-a petrecut furtul

Petre Ionuț Cristinel, în noaptea de 19/20 februarie a.c., a sustras un autoturism, cu ajutorul unor chei pe care le-ar fi luat din interiorul unui alt autoturism, ambele vehicule parcate pe aceeași stradă din municipiul Constanța. Bunul sustras, în valoare de aproximativ 13.000 de euro, a fost recuperat și înapoiat părții vătămate. În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi condus autoturismul sustras, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

autoturismul furat

Petre Ionuț Cristinel, client vechi al polițiștilor

La vârsta de 14 ani, Petre Ionuț Cristinel, era cunoscut ca cel mai în vogă hoț de autoturisme din Constanța. La acea vârstă, deținea recordul absolut la capitolul "delincventa juvenila", subcapitolul "spargeri de mașini".

Acesta a reușit 60 de furturi de mașini, până a fost prins de oamenii legii. Inițial, minorul fura mașinile fără a se atinge de ceva din interiorul lor, însă la ultimele patru furturi, în urma cărora a și fost prins, a furat roțile de rezervă și aparatură electronică. La acel moment, adică în anul 2005, minorul a fost internat în Centrul de Reeducare de la Găești.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mai e si zdreanta asta, un hot ordinar, un puscarias, un rebut, un retardat fara drepturi.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303