REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

El a sunat la Poliție și a anunțat că-și va ucide soția!

El a sunat la Poliție și a anunțat că-și va ucide soția!

Replica API 15 martie 2022 | 23:48 3307

George Ghinuță este din Murfatlar și, chiar dacă avea o familie pe care mulți și-ar fi dorit-o, a ales să o terorizeze. Atât soția, fiicele cât și mama sa nu au mai suportat și au tot sunat la Poliție și au mers chiar și în instanță, solicitând mai multe ordine de protecție. Însă, tot nu s-a potolit. Acum s-a ajuns la divorț, acțiunea fiind în derulare, însă bărbatul a fost trimis în judecată și pentru nerespectarea ordinelor de protecție. Situația a ajuns atât de departe, încât George a sunat la Poliție și a anunțat că-și va ucide soția.

Face scandal, amenință, terorizează și lovește, de ani de zile. Încă de prin 2019, pe numele lui au fost eliberate mai multe ordine de protecție, fie la cererea soției, fie a mamei lui. Potrivit declarațiilor date în fața judecătorilor, George Ghinuță consumă băuturi alcoolice foarte des și devine extrem de violent. Și-a bătut soția de mai multe ori, din nimicuri, o jignește, face scandaluri. De asemenea, are același comportament și cu copii, în special cu cel mare, căruia îi spune mereu că e proastă ca mama sa. Prin același tratament a trecut și mama lui George Ghinuță. Astfel, cele două femeie, soția și mama lui, au sunat frecvent la Poliție și au mers la Judecătoria Constanța, unde au solicitat ordine de protecție pe numele lui. Magistrații au admis cererile, după ce au analizat probele, însă individul tot nu s-a potolit.

Chiar dacă a fost evacuat din domiciliul comun, a continuat să vină și să facă scandal. La un moment dat a plecat din țară, la muncă, dar când revenea în țară continua să-și terorizeze familia. Ordinele de protecție au continuat să fie emise, la fel și plângerile la Poliție. Soția a intentat divorț, care acum e pe rolul instanțelor de judecată.

Dar George Ghinuță tot nu a dat doi bani, din contră. Nu și-a cerut niciodată iertare și nici nu a încercat să remedieze situația.

Ce a spus Poliția din Murfatlar

Astfel, la solicitarea ordinului de protecție de la finele anului 2021, la instanță a venit și Poliția din Murfatlar. Din ansamblul probatoriului administrat a rezultat că pârâtul a adresat amenințări reclamantei (soției). De asemenea, instanța a mai reținut că, din procesul-verbal întocmit la data de 04.11.2021 de agentul de poliție B. T. și agentul principal V. Ș., din cadrul I.P.J. Constanța – Poliția Murfatlar, a rezultat că la data respectivă au fost sesizați prin SNUAU 112 de numitul George Ghinuță cu privire la faptul că în cursul zilei de 04.11.2021 a contactat-o telefonic pe soția sa, ocazie cu care i-a răspuns o persoană de sex bărbătesc, motiv pentru care vine din București ca s-o omoare. ”În continuare, am fost contactați pe postul telefonic al dispeceratului Poliției Orașului Murfatlar, de o persoană de sex bărbătesc, care s-a prezentat ca fiind numitul Ghinuță George, care a sesizat faptul că se află în gara din București și intenționează să revină la adresa de domiciliu, respectiv în orașul Murfatlar, jud. Constanța, întrucât soția sa este în casă cu o altă persoană de sex bărbătesc, motiv pentru care intenționează să o omoare”, au spus oamenii legii în instanță.

Astfel, instanța a reținut că amenințările cu moartea au fost adresate nu numai reclamantei, ci au fost de asemenea comunicate organelor de poliție, după cum rezultă din procesul-verbal anterior menționat.

Iar acum, pe 11.03.2022, a fost trimis în judecată pentru nerespectarea ordinelor de protecție.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti lapte praf! Cei doi FEMEY
0
0
Esti praf... Cele doua femeie
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768