REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
25.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

El este bărbatul care a făcut infarct în avion în timpul unui zbor către România! Acesta urma să fie tată

El este bărbatul care a făcut infarct în avion în timpul unui zbor către România! Acesta urma să fie tată

Mariana MURAT 7 august 2024 | 10:58 2989

Un bărbat de 33 de ani a murit în timpul unui zbor către România! Primele informații arată că se întorceau din străinătate și își dorea să o anunțe pe mama lui că urma să devină tată din nou!

El este barbatul care a facut infarct in avion in timpul unui zbor catre Romania! Acesta urma sa fie tata El este bărbatul care a murit în timpul unui zbor către România! Acesta urma să fie tată 

Zborul a decolat la ora 7 dimineața din Paris, având ca destinație aeroportul din Cluj-Napoca. Cuplul, se întorcea acasă după patru ani de absență.

Bărbatul planificase să își viziteze familia din Negrești-Oaș, județul Maramureș, și să împărtășească vestea că soția este însărcinată, urmând să aducă pe lume un copil, o surpriză pe care el dorea să o dezvăluie personal mamei sale.

În timpul zborului, la ora 8 dimineața, acesta a început să se simtă rău. Însoțitorii de zbor au intervenit prompt, oferindu-i primul ajutor și efectuând manevre de resuscitare, însă starea sa s-a deteriorat rapid. Aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Este însărcinată şi chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mişu şi că o să aibă surpriza băieţel sau fetiţă", a spus vărul bărbatului.

Echipele medicale l-au preluat imediat pe bărbat și l-au transportat la spitalul din apropiere, dar din păcate, eforturile de a-l salva nu au avut succes și a fost declarat decedat.

După aterizarea de urgență, avionul a revenit în Paris, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte câteva ore până când aeronava a fost pregătită pentru continuarea zborului. Cu o întârziere de cinci ore, avionul a ajuns în cele din urmă la Cluj-Napoca.

Soția lui, devastată de pierdere, a fost alături de echipajul aeronavei pe parcursul întregii călătorii. Planurile lor de vacanță și reuniune cu familia au fost complet distruse de acest incident tragic, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cetatean obedient al sistemului, vaxinat in totalitate, a facut deranj mare in acest zbor, incurcand planurile tuturor pasagerilor si ale companieli… Sigur si eficient ! RIP !
2
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303