REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

El este bărbatul care i-a furat pistolul unui polițist, la Spitalul din Băneasa

El este bărbatul care i-a furat pistolul unui polițist, la Spitalul din Băneasa

Virgil STOIAN 5 octombrie 2024 | 00:00 326

Salim Ghiunaidin a fost trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în forma sustragerii armelor sau munițiilor. Acesta este acuzat că, aflându-se în incinta Spitalului Băneasa, Unitatea Primiri Urgenţe, la momentul intervenției organelor de poliţie, a sustras arma din dotarea unui agent de poliție, pe care acesta o purta în toc, încărcată şi asigurată, orientând-o în direcţia în sus, aceasta fiind recuperată în scurt timp de agentul de poliţie.

El este barbatul care i-a furat pistolul unui politist, la Spitalul din BaneasaSalim Ghiunadin

Potrivit rechizitoriului, la data de 18.02.2024, orele 22.50, Salim Ghiunaidin, aflându-se în incinta Spitalului Băneasa, Unitatea Primiri Urgenţe, la momentul intervenției organelor de poliţie, a sustras, prin smulgere, arma din dotarea unui agent de poliție pe care acesta o purta în toc, încărcată şi asigurată, orientând-o în direcţia în sus, aceasta fiind recuperată în scurt timp de agentul de poliţie, situaţie care a produs o stare de panică şi de pericol pentru persoanele prezente, fiind interpretată drept un gest de ameninţare. Inițial, lucrătorii din cadrul Secției nr. 1 Politie Rurală Băneasa fuseseră sesizați112 de către medicul de gardă din cadrul UPU Băneasa, despre faptul că mai multe persoane de etnie rromă-turcă, în jur de 40, aparținătorii unei persoane care decedase cu puțin timp înainte, fac scandal,  solicitând sprijinul organelor de poliție.

Întrucât persoanele în cauză se aglomeraseră,  în dreptul ușii de acces în unitatea de primiri urgențe cât și pe holul incintei, lucrătorii de poliție le-au solicitat să se disperseze. În timpul intervenției, Salim Ghiunadin i-a smuls din toc pistolul din dotare unui polițist, pentru scurt timp, acesta fiind recuperat imediat fără a se folosi forța și fără ca Ghiunadin să opună rezistență. Nu a fost pusă în pericol viața niciunei persoane cu arma respectivă și cel care a smuls-o nu a folosit-o, nu a încercat să o folosească sau să o îndrepte către vreo persoană.

El este barbatul care i-a furat pistolul unui politist, la Spitalul din Baneasa
Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Salim Ghiunadin la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710