REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

El este bărbatul decedat la Rafinăria Petromidia, după ce a căzut în azot

El este bărbatul decedat la Rafinăria Petromidia, după ce a căzut în azot

Virgil STOIAN 15 mai 2023 | 00:00 14773

O nouă tragedie s-a petrecut la Rafinăria Petromidia. Un bărbat și o femeie au căzut într-un bazin plin cu azot lichid. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, nu a răspuns protocolului de resuscitare astfel că i-a fost declarat decesul. Femeia a fost resuscitată și transportată la Spitalul Județean Constanța. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul decedat este B.N. și este din Năvodari.

El este barbatul decedat la Rafinaria Petromidia, dupa ce a cazut in azot

Ce spun reprezentanții Rafinăriei Petromidia

”În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalația de polipropilenă - PP). Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.
Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.
Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului.” au transmis reprezentanții Rafinăriei Petromidia.

Ce spun reprezentanții IPJ

”La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot.Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.” au transmis reprezentanții IPJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cretinule, articolul spune ca a fost un accident de munca si ca a murit un om. In loc sa adresezi condoleante familiei, cu toate ca in aceste momente nu cred ca fammilia greu incercata are nevoie de condoleantele tale, tu scrii cuvinte care seamana ura fara a avea legatura cu subiectul. Pe vremea lui Tepes ti s-ar fi bagat o teapa mare in c*r, iar pe vremea lui Stefan cel Mare ti s-ar fi taiat limba cu care spurci sau mai bine zis mana cu care scrii asemenea imbecilitati! Din pacate pentru societatea actuala, asemenea conducatori nu mai exista, iar imbecilii ca tine sunt liberi sa scrie orice prostie!
3
1
Vă așteaptă absolut toți makedonii constănțeni să le dați cu fruntea-n buric în continuare. De când ai aflat că ți-au belit soția, ai devenit hater cu fruntea de oțel.
1
1
ALUPIGUS far numar
3
1
azotul lichid are minus -200grade. Cazi in el, esti inghetat instant. Cel mai probabil au intrat intr-o camera unde nu mai era oxigen, doar azot in stare gazoasa. Aia 21%oxigen. Si doar cu azot nu mere sa traiesti.
6
1
Alupigus pentru toți machedonii borâți, duces-ar după nea Nicu toți machedonii îngâmfați și plini de ei !!!
6
4
Oamenii valorosi, adevaratii ingineri, au plecat afara pe salarii foarte mari, au ramas acolo doar inginerii slabi, instalatia aia are ca sef un maistru facut la apelul bocancului, la Navodari, pe un crap. Asta trebuie sa dea de gandit conducerii intreprinderii. Performanta in munca se face cu profesionisti, asa e peste tot in lume,nu ai profesionisti atunci ii cumperi, sunt pe piata libera dar costa 10000 euro pe luna un plant manager adevarat, asa ca mai bine moare cate unul, doi pe an si aia e...nu i asa Rompetrol Rafinare!???
11
1
Cum au cazut in rezervor cu azot liqid ca mor de ras ...mai degraba au intrat in Confined Space si acolo era atmosfera de azot, oxygen deficiency - lipsa de oxygen. Dar nu mai conteaza, condoleante familiei !
8
1
Probabil la varsta si pregatirea dânsului ar fi mers si lucrat cu ochii inchisi prin acele instalatii ! Pacat ! Sincere condoleante si putere celor dragi !
16
1
De pile si cumetrii un om care termină o facultate pe domeniu nu poate să obtina un loc de munca pentru ceea ce a invatat .De la receptie te iau in șuturi maimutele rânzite armînesti.tari in gură dar care se semnează cu degetul ... . Seful de instalatie trebuia sa ia deciziile cele mai bune ....si poate evenimentul nefericit ar fi fost evitat
14
1
Asa e Cecilia. Eu lucre in domeniu si sunt platit cu bani multi. Dar mi e sila de mine ca statul roman m a scolarizat gratuit ca sa fiu sclav pentru mizeriile din occident
9
8
Sclavia model r*mânia La munca petrol gaze minerit după cinzeci de ani nu ai ce sa mai cauți acolo E muncă grea în gaze Dar statul te vrea sclav să nu-ți mai dea pensia stai la muncă grea pană cazi jos
23
1
Multumesc domnule. Ca sa vedeti si dumneavoastra ca hapciupalitici au voie sa si vomite mizeriile in democratie: in special analfabetii functionali angajati de corporatii. ii pacalesc cu functii cu denumiri pompoase care nu fac nici doi bani. Ei sunt doar scalvi.
15
4
Este normal sa fie mortu de vina..la cati bani se invart acolo este logic ca n'o sa cada firma..nu trebuie protectia muncii..s'ar investi prea mult si s'ar pierde bani
23
2
Puțin probabil să fi cazut in "azot". Sigur v-ați documentat din 3 surse?
20
1
De la Herodot, se scrie corect ,,s-au'', nu ,,sau''
20
0
Dar cum se numeste acum domnule corporatist?
15
5
Nu mai exista termenul de protectia muncii...securitate și sănăt**e în muncă...deja de la Herodot sau mai schimbat termeni...mergi cu domnul !.
9
17
Nu ai cum sa cazi aiurea daca lucrezi in domeniul asta plin de periculozitate. Cineva trebuie sa plateasca pentru lipsa protectiei in munca. in mod normal cineva din conducere. in mod mafiot capitalist, mortu e de vina
39
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510